szívtipró terhesség Hugh Grant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Grant az egyik legsármosabb agglegény - de úgy tűnik, őt is elérte a végzet, és hamarosan édesapa lesz.

Állítólag végleg megállapodik Hugh Grant, mert megtalálta azt a szerencsés asszonyt, akivel leélné az életét. Választottja a harmincegy éves Tinglan Hong, aki tizenkilenc évvel fiatalabb a színésznél.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Bridget Jones-filmek sármos főhőse először tavaly találkozott a lánnyal, és állítólag idén január óta tart a románcuk. A napokban egy bárban látták a párt ismerőseikkel, és a szemtanúknak rögtön feltűnt Hugh Grant és kedvese viselkedése. Nagyon komolyan beszélgettek, és Tinglan egyetlen korty alkoholt sem fogyasztott, ráadásul a hasa tájékán is domborodott valami.... "Nagyon közel ültek egymáshoz, de egyikőjük sem tűnt túl boldognak a beszélgetés alatt. Aztán az utcán folytatták a társalgást, majd a lány egyedül ment haza az autójával" - vallotta később egy szemtanú.

Hugh Grantnek nem volt komoly kapcsolata 2007 óta - ekkor szakított Jemima Khannal. Grant egyébként köztudottan odavan a kínai nőkért: tavaly Kínába látogatott, az utazás végén pedig ódákat zengett a kínai asszonyok szépségéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.