Jennifer Aniston nem aprózza el. Álmai férfiját ugyan még mindig nem találta meg, de álomlakását már igen - és egymilliárd forintért meg is vette.

A Jóbarátok sztárja bevásárolt: legújabb szerzeménye egy méregdrága manhattani luxusapartman.

REUTERS/Susana Vera

Jennifer Aniston hónapok óta vadászik a neki megfelelő otthonra. A szőkeség New Yorkban nőtt fel, de később Los Angelesbe költözött, azonban szíve visszahúzta a Nagy Almába. Addig keresett és kutatott, amíg meglelte a tökéletes lakást: egy manhattani, ezerkétszáz négyzetméteres luxusapartmant. Az új lakhely egymilliárd forintba kerül, ékessége pedig az a nyolcszáz négyzetméteres terasz, amely rálátást nyújt az Empire State Buildingre.

"Folyamatosan kerestem a megfelelőt. Itt nőttem fel, New Yorkban. Hiányzott. Nincs semmi más, ami ehhez a városhoz fogható. Az utcán zubog az élet! Imádom!" - vallotta a komika a kedvenc városáról.


Forrás: Borsonline

 

VV4: Éva idegbeteg a kihívás miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110426-vv4-eva-tiszta-idegbeteg-az-utolso-kihivas-miatt-a.html Anikó kihasználja a férfiakat - celeb akar lenni bármi áronhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110426-vv-aniko-bemutatkozo-kisfilmje.html Végre gyermeke lesz az angol szívtiprónak?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110426-hugh-grant-apa-lesz.html Kórházba került Hajdú Péter kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110426-korhazba-kerult-hajdu-peter-kisfia.html VV4: Anikó érdekes stratégiába kezdetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110425-vv4-aniko-erdekes-strategiaba-kezdett.html Lebuktak a villamoson alkoholizáló sztárok - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110425-palinkatura-sztarokkal-a-moszkva-tertol-a-petofi-hidig.html VV4: Anikó kiborult Olivér távozásakor - Videó!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110425-vv4-aniko-kiborult-oliver-tavozasakor-video.html