lakásvásárlás New York Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston nem aprózza el. Álmai férfiját ugyan még mindig nem találta meg, de álomlakását már igen - és egymilliárd forintért meg is vette.

A Jóbarátok sztárja bevásárolt: legújabb szerzeménye egy méregdrága manhattani luxusapartman.

REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Jennifer Aniston hónapok óta vadászik a neki megfelelő otthonra. A szőkeség New Yorkban nőtt fel, de később Los Angelesbe költözött, azonban szíve visszahúzta a Nagy Almába. Addig keresett és kutatott, amíg meglelte a tökéletes lakást: egy manhattani, ezerkétszáz négyzetméteres luxusapartmant. Az új lakhely egymilliárd forintba kerül, ékessége pedig az a nyolcszáz négyzetméteres terasz, amely rálátást nyújt az Empire State Buildingre.

"Folyamatosan kerestem a megfelelőt. Itt nőttem fel, New Yorkban. Hiányzott. Nincs semmi más, ami ehhez a városhoz fogható. Az utcán zubog az élet! Imádom!" - vallotta a komika a kedvenc városáról.


Forrás: Borsonline

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.