Annak ellenére, hogy Charlie Sheen és Brooke Mueller már 2009 óta külön élnek, csak a napokban mondták ki a válásukat.

Hétfőn, a Los Angeles-i bíróságon hivatalosan is bejelentették a pár válását. A Két pasi meg egy kicsi sztárja 55 ezer dollárt, azaz körülbelül tízmillió forintos gyerektartást fizet majd egykori feleségének - havonta! Azt is meghatározták a bíróságon, hogy a színész semmilyen körülmények között nem fizethet kevesebb gyerektartást, mint a korábbi feleségének, Denise Richardsnak közös gyermekeikért, Samért és Loláért.

AFP

Mueller sem járt rosszul a válással. Bár házassága alatt el kellett viselnie férje alkohol- és drogproblémáit, valamint a temérdek nőügyet, most őt is kárpótolták: kis híján egymillió dollár üti a markát, valamint egy Mercedes és egy 1,2 millió dolláros részesedés a családi házból, amit Sheen tart meg. A volt feleség azért is kap ennyit, mert annak idején közösen adták el a gyermekekről készült képeket, így ebből is jár pénz - nem is kevés - Brooke Muellernek. Az egykori házaspárnak megosztott gyermekfelügyelete lesz a közel kétéves ikrek felett, de általában édesanyjukkal lesznek - Sheen egy hónapban három hétvégét tölthet majd a kicsikkel.

 

 

VV4: Jerzy teljesen felizgult Anikótól!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-vv4-jerzynek-merevedese-volt-amikor-anikoval-kellett-zuhanyoznia.html Tízmilliót kaphat Alekosz a csajozós műsorérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-tizmilliot-kaphat-alekosz-a-csajozos-musorert.html Korda György kés alatt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-korda-gyorgy-nem-rettent-vissza-egy-tobb-oras-hajbeulteto-mutettol.html Harry hercegnek nem Károly az apja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-harry-hercegnek-nem-karoly-az-apja.html Egykori villalakók költöznek vissza a villábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-milo-vv-anett-es-vv-agica-visszakoltoznek.html VV4: Kiderült, ki jut tovább a fináléba!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110501-vv4-eva-es-aniko-nagy-volt-az-izgalom-.html Kialakult a Csillag születik döntős mezőnye!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110501-kialakult-a-csillag-szuletik-dontos-mezonye.html