életműdíj Cannes-i filmfesztivál Jean-Paul Belmondo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jutalmazták az egyik legnépszerűbb francia színészt - a 78 éves Belmondo életműdíjat kapott a Cannes-i filmfesztiválon.

A nála 42 évvel fiatalabb feleségével, az egykori modell Barbara Gandolfival érkezett a sztár a francia Riviérára. Itt életműdíjjal jutalmazták eddigi munkásságáért - a közönség hosszú vastapssal köszöntötte a kissé megöregedett és lerobbant kedvencét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

De Niro Cannes-ban mozizotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110517-robert-de-niro-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlErzsébet királynő igazi állatbaráthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110516-erzsebet-kiralyno-lovat-simogat.htmlEz ám a bajusz!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110516-bajusz-es-szakallfesztival-norvegiaban.htmlAngelina egy pandával bandázotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110513-angelina-jolie-a-kunffu-panda-2-bemutatojan.htmlAz őrült spanyol esete a mexikói szépséggelhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110511-salma-hayek-es-antonio-banderas-cannesban.htmlDr. Szöszi lesérülthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110510-reese-whiterspoon-laba-megserult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.