Lady Gaga nyerte idén a legbefolyásosabb hírességek "versenyét" a Forbes magazin szerint.

Gaga az utóbbi évben 90 millió dollárt keresett turnéjával, és persze azzal, hogy gyakorlatilag minden nap tesz valamit, amiért felkerül a magazinok címlapjára. Egyszer megdöbbentő holdjáróit veszik górcső alá a kritikusok, máskor Gaga szokatlan fellépőruháiról ír minden divatlap. A Born this way énekesnője eszméletlen módon képes a megújulásra - szerintünk sok minden van még a tarsolyában. A dalos pacsirta népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy több tíz millió rajongója van a legnépszerűbb közösségi portálokon is.

Forrás: AFP


A legfontosabb hírességek százas listájának élvonalában a népszerű popénekesnő mellett zenekarok, műsorvezetők és sportolók szerepelnek. Oprah Winfrey végzett a dobogó második helyén, a bronzérmes a tinisztár Justin Bieber lett. Az első tízben szerepel még a U2 zenekar, Elton John, Bon Jovi, Tiger Woods golfozó, Simon Cowell, az X-Faktor producere és Taylor Swift countryénekesnő is.

Forrás: AFP

 

 

Szerelem a legfölsőbb szinteken: Orgia és fülledt erotika a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-orgia-es-fulledt-erotika-a-villaban.html Jodie-val madarat lehet fogatnihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110519-jodie-foster-a-cannesi-filmfesztivalon.html VV Gigi új szerelme Müller Attilahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-vv-gigi-uj-szerelme-muller-attila.html Majka és Dundika bevallották, fiuk leszhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-fia-lesz-majkanak-es-dundikanak.html Lebukott! Alekosz menyasszonyjelöltje durva szexet is vállal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110519-alekosz-egyik-szerelme-durva-szexet-vallal.html Szerelem a legfölsőbb szinteken: Az eddigi legforróbb randi a szőke szépséggelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110518-szerelem-a-legfolsobb-szinteken-az-eddigi-legforrobb-randi-a-szoke.html Életműdíjat kapott Jean-Paul Belmondohttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110518-eletmudijat-kapott-jeanpaul-belmondo.html