Már most fél az egyhetes görögországi nyaralástól Alekosz és menyasszonya, Veronika - mindketten különböző egyéniségek, így attól tartanak, nem fogják tudni elviselni egymás rigolyáit, míg össze lesznek zárva.

 


A görög amorózó és fekete kedvese hétfőn indultak el Kos szigetére, Alekosz azonban már indulás előtt feltételeket szabott Veronikának, többek között azt is elárulta, szívesen venné, ha egy csodaszép görög lány csatlakozna hozzájuk az ágyban: "A napokban felröppent a hír, hogy Veronika megcsalt. Én ezt nem hiszem el, de ha egyszer elém állna, hogy Ale­kosz, én szeretnék egy másik férfival is lefeküdni, akkor azt mondanám, hogy tegye, hiszen akkor én is keresek valakit. Éppen ezért szeretném majd megbeszélni kint Veronikával azt is, mit szólna hozzá, ha bevennénk harmadiknak egy görög leányzót" - mesélte Alekosz a Blikknek.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az egykori valóságshow-hős köztudottan rendmániás, és kifejtette, nyaralása alatt nem kíván más után pakolni: "Egy hétig együtt fogunk élni, úgyhogy már előre leszögeztem, nem hozhat tucatnyi pakkot és bőröndöt, és nem szeretnék szanaszét heverő fésűkkel, cipőkkel és ruhákkal, valamint középen kinyomott fogkrémes tubussal találkozni a szobánkban. Remélem, sikerül majd Veronikát kicsit ala­kítgatnom"- mondta határozottan Alekosz.


Veronika az elmondottakra kijelentette, ő bizony nem fog osztozkodni senkivel vőlegényjelöltjén: "Nyugodtan szerezzen magának egy görög csajt, én akkor egészen biztosan bepasizok! Úgyis ő húzza a rövidebbet, a görög csajok szőrösek, a pasik viszont isteniek! És hiába is reménykedik, az édes hármas nem az én műfajom! A precizitását, a rendmániáját hajlandó vagyok elfogadni, még ha nehezemre is esik. Ezt a tulajdonságát tehát tiszteletben tartom. De biztos vagyok benne: az út után fog eldőlni minden, hogy tudjuk-e majd folytatni a kapcsolatunkat, úgyhogy ez az egy hét nagy vízválasztó lesz" - mondta a fekete hajú Veronika.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Hugh Hefner és kedvenc nyuszijaihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110606-hugh-hefner-es-kedvenc-nyuszijai.html Fluor Tomi titkos kapcsolatahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110605-baratsag-sztar-szorakozas-fluor-tomi-titkos-kapcsolata.html László Attila lett a Csillag születik nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110604-laszlo-attila-a-csillag-szuletik-nyertese.html Alekoszt máris megcsalta Veronika?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110604-alekoszt-megcsalta-veronika.html Marilyn Monroe 85 éves lennehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110604-2011-merilyn-monroe-80-eves-lenne.html Híznia kell Michael Douglasnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-hiznia-kell-michael-douglasnek.html