Szerelem a legfölsőbb szinteken szex édeshármas Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már most fél az egyhetes görögországi nyaralástól Alekosz és menyasszonya, Veronika - mindketten különböző egyéniségek, így attól tartanak, nem fogják tudni elviselni egymás rigolyáit, míg össze lesznek zárva.  

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az egykori valóságshow-hős köztudottan rendmániás, és kifejtette, nyaralása alatt nem kíván más után pakolni: "Egy hétig együtt fogunk élni, úgyhogy már előre leszögeztem, nem hozhat tucatnyi pakkot és bőröndöt, és nem szeretnék szanaszét heverő fésűkkel, cipőkkel és ruhákkal, valamint középen kinyomott fogkrémes tubussal találkozni a szobánkban. Remélem, sikerül majd Veronikát kicsit ala­kítgatnom"- mondta határozottan Alekosz.

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Hugh Hefner és kedvenc nyuszijaihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110606-hugh-hefner-es-kedvenc-nyuszijai.htmlFluor Tomi titkos kapcsolatahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110605-baratsag-sztar-szorakozas-fluor-tomi-titkos-kapcsolata.htmlLászló Attila lett a Csillag születik nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110604-laszlo-attila-a-csillag-szuletik-nyertese.htmlAlekoszt máris megcsalta Veronika?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110604-alekoszt-megcsalta-veronika.htmlMarilyn Monroe 85 éves lennehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110604-2011-merilyn-monroe-80-eves-lenne.htmlHíznia kell Michael Douglasnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-hiznia-kell-michael-douglasnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.