Görögországban sem hazudtolta meg önmagát a szexkiborg - Alekosz már nyaralása első napján a nőket hajtotta a szállodában.


A görög csődör a jelek szerint nem elégszik meg azzal, hogy csak Veronika társaságában élvezi a mesés Kos-sziget látnivalóit - már bepróbálkozott a szobalánynál és az idegenvezetőnőnél is. Alekosz menyasszonyjelöltje, Veronika azonban már most teljesen kikészült attól, hogy párja a romantikázás helyett más nőkre koncentrál - olvasható a Blikken.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

 

"Egyetlen problémám van csak, mégpedig az, hogy az idegenvezető hölgy telefonszámát még nem tudom. Ezt már megbeszéltük Veronikával is, hogy ha találunk egy olyan leányzót, aki mindkettőnknek tetszik, akkor bevesszük harmadiknak. Nem kell se féltékenykedni, se jelenetet rendezni" - vallotta a férfiassága teljében lévő görög amorózó.

Veronikából a történtek miatt már előbújt a zöld szemű szörny, és nem titkolja féltékenységét: "Szeretném, ha inkább velem foglalkozna, és egy kicsit többet romantikáznánk kettesben, mint hogy állandóan a nőket kergeti. Persze ha valóban találunk egy olyan lányt, aki nekem is tetszik, lehet, hogy sikerül meggyőznie a hármasról, de akkor se előttem udvaroljon, és nyomuljon már mindenkire. Nélkülem pedig egy nőhöz se érhet, mert akkor én is elmegyek, és bepasizok" - mondta a fekete szépség a Blikknek.Vádemelést kértek Liptai Claudia ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110609-vademelest-kertek-liptai-claudia-ellen-a-rendorok.html Zimány Linda miatt megy Oroszországba a szerelme?http://www.life.hu/legykepben/20110608-dzsudzsak-balazs-zimany-linda-miatt-igazol-oroszorszagba.html Szerelem a teniszpályánhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110608-andre-agassi-es-steffi-graf-csokja.html Meghalt a Csillag születik sztárjának ikertestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20110608-meghalt-krizbai-teca-ikertestvere.html Egymásnak esett Alekosz és Veronikahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110608-egymasnak-esett-alekosz-es-veronika.html Emma puszijahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110607-emma-watson-az-mtv-movie-awards-dijatadon.html Megvan az új hollywoodi álompár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110607-jessica-biel-es-gerard-butler-jarnak.html