rokkantkártya Liptai Claudia feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség vádemelést javasol a tévés műsorvezető ellen közokirat-hamisítás miatt.

Claudia áprilisban bukott le, amikor már korábban elhunyt édesanyja rokkantkártyájával parkolt. A nagy port kavart ügyet kedden zárta le a rendőrség - azt javasolták az ügyészségnek, hogy emeljen vádat a műsorvezető ellen - tudtuk meg a Blikkről.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A műsorvezető az esetet véletlen balesetként állította be: Liptai azt állította, vett aznap parkolójegyet, de azt nem tudta bemutatni. A rokkantkártya pedig szerinte úgy került a műszerfalra, hogy amikor becsapta kocsija ajtaját, az kiesett a napellenzőből egyenesen a műszerfalra. Úgy tűnik, a rendőrök nem hittek a műsorvezető védekezésének, hiszen nem szüntették meg ellene a nyomozást. "A BRFK a közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek küldte meg." - közölték szűkszavúan a rendőrségen.

Tipp! Botrányos és szexi divatfotók képgalériánkban! Katt ide!


Dr. Fridman Róbert Ez persze nagyon ritka. A rokkantkártyákkal való visszaélésnek szerintem csekély a társadalomra való veszélyessége. Nagy valószínűséggel pénzbírságot fog kapni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.