Eddig tartott a karrierjük! Aggódnak a VV4 sztárjai

VV Éva VV Alekosz utánzás Való Világ 5 pénz Való Világ 4 VV Szandika trónkövetelő valóságshow VV Béci irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs sok idejük karrierjük, és kapcsolataik kiépítésére a ValóVilág4 egykori szereplőinek, mivel az RTL Klub már augusztusban elindítja a valóságshow újabb szériáját, a VV5-öt.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Abba viszont már kevesebben gondoltak bele, hogy pünkösdi királyság az övék is, ahogy ugyanis az új széria játékosai letörölhetik a VV4 szereplőit hazánk celebtérképéről, úgy tűnhetnek el később az ötödik show sztárjai is. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Bors kérdésére elmondta: nemzetközileg bevett szokás, hogy egymás után indulnak a sikeres valóságshow- k. "Az összes szempontot mérlegeltük, és úgy döntöttünk, hogy már az évad elején elkezdjük a VV5-öt. Ha ugyanolyan erős lesz az új széria, mint az előző, már elégedettek leszünk, és nem hiszem, hogy ennél nagyobb nézettséget tudunk produkálni" - nyilatkozta az RTL Klub programigazgatója.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Az induló VV5 Alekosznak okozhatja a legnagyobb veszteséget. A görög, aki megnyerte a negyedik szériát, jelenleg folyamatosan haknizik az országban, és heti többszázezret keres fellépéseivel, de mögötte a többiek sincsenek lemaradva megkeresések és gázsi tekintetében. A trónkövetelők azonban hamarosan letaszíthatják a mostani kedvenceket: Bécit, Évát és Szandikát is. Az érdi amorózó úgy véli, a szeretet a legfontosabb, amit a rajongóitól kap, és az soha nem szűnik meg. "Számomra az a fontos, hogy az emberek szeretete megmaradjon irántam. Azt gondolom, fél évig láttak, nem szükséges, hogy továbbra is képernyőn legyek, hiszen már tudják, milyen vagyok" - magyarázta magabiztosan Alekosz.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Szandikát azonban érzékenyebben érintette a hír, miszerint már csak két hónapjuk van a ValóVilág5 elindulásáig. "Most annyira benne vagyunk a köztudatban, hogy aligha lehet olyan brigádot összerántani, akik felülmúlhatnak minket. Félő, hogy egy csomó olyan ember jelentkezik majd, akik valamelyikünket akarják majmolni, de csak olcsó replikák lesznek. Én biztosan nem fogom nézni, már csak féltékenységből sem" - nyilatkozta Szandika az Új Ásznak.

Tipp! Sztárkavalkád a Megasztár 6 partián! Nézd meg képgalériánkat!



Zaklatják a Csillag születik sztárját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110625-zaklatjak-a-csillag-szuletik-sztarjat-krizbai-tecat.htmlSP flörtölt a Life.hu riporterével - aki pasihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-tv2-megasztar6-parti-spnek-bejott-a-lifehu-riportere-aki.htmlÉden Kristóf bevallotta, melyik nemhez vonzódikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-eden-kristof-bevallotta-melyik-nemhez-vonzodik.htmlAlekosz a fiatal lányokat választotta Tünde helyetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-alekosz-regi-szerelme-helyett-a-fiatal-lanyokat-valasztotta-kiadta.htmlÚjból rabosították Zalatnay Saroltáthttp://www.life.hu/legykepben/20110624-rabositottak-zalatnay-saroltat.htmlŐsszel indul a Megasztár legújabb szériájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110623-megasztar6-osszel-indul-az-enekes-tehetsegkutato-musor-legujabb-szeriaja-a.htmlFacér pasi lett George Clooneyhttp://www.life.hu/legykepben/20110623-george-clooney-es-elisabetta-canalis-szakitott.htmlStohl András: "Más ember lettem, de nem akarok szentnek tűnni"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110622-stohl-andrast-mas-ember-lett-es-nagyon-sokat-vezekelt-balesetenek.htmlTitkolják kapcsolatukat! Kibékült az egykori álompár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110621-cameron-diaz-es-justin-timberlake-ujra-egyutt.htmlVV Gigi: "Mindenki lapátfogúnak és lófejűnek csúfol"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110623-vv-gigi-mindenki-lapatfogunak-es-lofejunek-csufol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.