Nincs sok idejük karrierjük, és kapcsolataik kiépítésére a ValóVilág4 egykori szereplőinek, mivel az RTL Klub már augusztusban elindítja a valóságshow újabb szériáját, a VV5-öt.


Minden eddiginél többen jelentkeztek a ValóVilág 5 válogatására. A Bors információi szerint állítólag közel negyvenezren szeretnének reflektorfénybe kerülni a valóságshow által. Úgy tűnik, sokan megirigyelték Alekoszék sikerét és a "börtönélet" utáni csillogást.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Abba viszont már kevesebben gondoltak bele, hogy pünkösdi királyság az övék is, ahogy ugyanis az új széria játékosai letörölhetik a VV4 szereplőit hazánk celebtérképéről, úgy tűnhetnek el később az ötödik show sztárjai is. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Bors kérdésére elmondta: nemzetközileg bevett szokás, hogy egymás után indulnak a sikeres valóságshow- k. "Az összes szempontot mérlegeltük, és úgy döntöttünk, hogy már az évad elején elkezdjük a VV5-öt. Ha ugyanolyan erős lesz az új széria, mint az előző, már elégedettek leszünk, és nem hiszem, hogy ennél nagyobb nézettséget tudunk produkálni" - nyilatkozta az RTL Klub programigazgatója.

Fotó: Szabó BalázsAz induló VV5 Alekosznak okozhatja a legnagyobb veszteséget. A görög, aki megnyerte a negyedik szériát, jelenleg folyamatosan haknizik az országban, és heti többszázezret keres fellépéseivel, de mögötte a többiek sincsenek lemaradva megkeresések és gázsi tekintetében. A trónkövetelők azonban hamarosan letaszíthatják a mostani kedvenceket: Bécit, Évát és Szandikát is. Az érdi amorózó úgy véli, a szeretet a legfontosabb, amit a rajongóitól kap, és az soha nem szűnik meg. "Számomra az a fontos, hogy az emberek szeretete megmaradjon irántam. Azt gondolom, fél évig láttak, nem szükséges, hogy továbbra is képernyőn legyek, hiszen már tudják, milyen vagyok" - magyarázta magabiztosan Alekosz.

Fotó: Mudra László [origo]

Szandikát azonban érzékenyebben érintette a hír, miszerint már csak két hónapjuk van a ValóVilág5 elindulásáig. "Most annyira benne vagyunk a köztudatban, hogy aligha lehet olyan brigádot összerántani, akik felülmúlhatnak minket. Félő, hogy egy csomó olyan ember jelentkezik majd, akik valamelyikünket akarják majmolni, de csak olcsó replikák lesznek. Én biztosan nem fogom nézni, már csak féltékenységből sem" - nyilatkozta Szandika az Új Ásznak.Zaklatják a Csillag születik sztárját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110625-zaklatjak-a-csillag-szuletik-sztarjat-krizbai-tecat.html SP flörtölt a Life.hu riporterével - aki pasihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-tv2-megasztar6-parti-spnek-bejott-a-lifehu-riportere-aki.html Éden Kristóf bevallotta, melyik nemhez vonzódikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-eden-kristof-bevallotta-melyik-nemhez-vonzodik.html Alekosz a fiatal lányokat választotta Tünde helyetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110624-alekosz-regi-szerelme-helyett-a-fiatal-lanyokat-valasztotta-kiadta.html Újból rabosították Zalatnay Saroltáthttp://www.life.hu/legykepben/20110624-rabositottak-zalatnay-saroltat.html Ősszel indul a Megasztár legújabb szériájahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110623-megasztar6-osszel-indul-az-enekes-tehetsegkutato-musor-legujabb-szeriaja-a.html Facér pasi lett George Clooneyhttp://www.life.hu/legykepben/20110623-george-clooney-es-elisabetta-canalis-szakitott.html Stohl András: "Más ember lettem, de nem akarok szentnek tűnni"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110622-stohl-andrast-mas-ember-lett-es-nagyon-sokat-vezekelt-balesetenek.html Titkolják kapcsolatukat! Kibékült az egykori álompár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110621-cameron-diaz-es-justin-timberlake-ujra-egyutt.html VV Gigi: "Mindenki lapátfogúnak és lófejűnek csúfol"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110623-vv-gigi-mindenki-lapatfogunak-es-lofejunek-csufol.html