Gönczi Gábor apukája évtizedeken át várt arra, hogy találkozhasson ifjúkori bálványával, Kovács Katival. A nagy pillanatra azonban eddig soha nem került sor. Idén Szolnokon viszont beteljesül a régi álom: Gábor a legendás énekesnővel lép színpadra az EFOTT-on, akit be is mutat édesapjának.

Kevesen tudják, hogy Gönczi Gábor édesapja annak idején a Ki Mit Tud?-on harmadik helyezést ért el a Volvo együttessel, amelynek énekese volt. Az RTL Klub sztárjának apukája már akkor rajongott Kovács Katiért, akinek szintén a híres verseny indította el a karrierjét. A két énekes azonban soha nem találkozott egymással. A nagy pillanatra az idei EFOTT nulladik napján kerül sor, amikor Gábor és a Smile Rock Circus Haddaway-jel, Kovács Katival, Fluor Tomival, Vastag Csabával, Király L. Norbival, és az Animal Cannibals-szal együtt lép fel a djuice U26 színpadán.

Red Lemon Media

"Az idei EFOTT történelmi jelentőséggel bír. Egyrészt mert igazi kuriózummal készülünk a legnagyobb hallgatói bulira. Egy világsztárral és a hazai zenei élet olyan kiválóságaival adunk közös örömkoncertet, mint Kovács Kati. Másrészt végre összehozhatom a nagy találkozást édesapám, és egykori nagy kedvence, Kovács Kati között." - árulta el a Fókusz műsorvezetője, akire nagyon büszke édesapja.

 

 

Összeomlott! Győzikét pszichiátrián kezelikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110630-kiderult-hogy-gyoziket-pszichiatrian-kezelik.html Vajon ki a valódi?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110629-alicia-keys-viaszszobra-a-madame-tussausd-viaszmuzeumban.html Lady Gagát lopással vádoljákhttp://www.life.hu/legykepben/20110629-lady-gagat-lopassal-vadoljak.html Kiderült, ki Gigi titkos szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20110629-spanyol-modell-a-titkos-szerelme-giginek.html Lakatos Márk lediplomázott, és könyvet írhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110628-lakatos-mark-lediplomazott-konyvet-ir-es-telen-jar-nyaralni.html Szülinapos a szexi cicamicahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110628-nicole-scherzinger-szulinapos.html Vérző torokkal vitték műtétre a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20110628-verzo-torokkal-vittek-mutetre-demcsak-zsuzsat.html