A budai szórakozóhelyen nyilvánvalóvá vált: csillagszemű Ádám nem hiába ostromolta az atlétikus Adát. Már az első adásban mentek a célozgatások, de csak laza flörtnek gondoltuk a fiatalok játékát. Ádám megmondta: ő nem találja az igazit, pedig igazán romantikus alkat.


Ada némiképp kilóg a csajok közül: se műcici, se nyávogás, inkább a természetes szépséget testesíti meg. Megjegyeznénk, hogy a 20 éves leányzó élőben sokkal csinosabb - nem áll jól neki a kamera. Már a megérkezésünkkor rebesgették: valami lesz, nagy titkot árulnak ma el az aranypartos fiatalok. Horváth Éva mutatta be őket egytől egyig, egyedül Beki hiányzott. Szandra, a rebellis fekete démon is megjelent, hogy további kérdések merüljenek fel: vajon visszatér még a siófoki szappanoperába?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Fotó: Szabó Balázs [origo]


A pózolások közepette pedig fény derült a titokra: Ada és Ádám forró csókot váltottak, nem leplezték tovább bimbózó kapcsolatukat. A többiek pedig pusmogtak: "Nem hiszem el, hogy felvállalják!"

A bulin jelen volt Marci, a nagyfőnök is, aki folyamatosan Pista és Meli kitartó munkájáról áradozott, valószínűleg látni fogjuk a fiatalok hajtását. Sarah és Levi minidrámájáról szó sem volt, tekintve, hogy Beki nem volt ott a bulin. Összességében egy jó hangulatú mulatság volt, de lehet, hogy pár hetet még várhatott volna a csatorna a nagy bemutatkozással, hiszen csak négy napja zakatol a Viasat3 realityje, az Aranypart. 
Szerelmi négyszög és előre megírt szituációk az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-viasat3-szerelmi-negyszog-es-elore-megirt-szituaciok-az-aranyparton.html Viasat3: Elkezdődött az Aranyparthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110823-elkezdodott-az-aranypart-a-viasat-3-uj-oszi-realityje.html Éden Niki az Aranyparton szexelthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110822-szex-eden-nikit-az-aranyparton-adam-tette-boldogga.html Szexképeken pózol a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-pucer-melleit-mutogatja-erotikus-fotokon-a-joban-rosszban-uj-sztarja.html Életveszélybe került Gáspár Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20110826-rendorauto-uldozte-gaspar-lacit.html Star Wars kiállítás nyílt Los Angelesbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-star-wars-kiallitas-nyilt-los-angelesben.html Kitiltották az év legdrágább partijáról a gazdag férfiakra vadászó playmate-ekethttp://www.life.hu/legykepben/20110825-kitiltottak-az-ev-legdragabb-partijarol-a-gazdag-ferfiakra-vadaszo-playmateeket.html