Megvadult fiatalok és fuccsba ment randevú az Aranyparton

balhé bulizás Aranypart (reality) Randevú Viasat 3 Éden Niki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A srácok nem fáradnak el: napról napra egyre több alkoholt fogyasztanak, elszabadulnak az indulatok és összekuszálódnak a szerelmi szálak.


Viasat3
Viasat3

Meli, te kis akadékoskodó

Eddig azt hittük, az Aranypart hősei túlspilázták a Meli-ügyet, hogy a dúskeblű 20 éves csak áldozat. Nem, nem, tényleg egy igazi akadékoskodó fruska. Mindenkinek egyértelművé vált: valami alakul csillagszemű Ádám és a kicsit sem szingli Ada között. Egyik este sem jött össze a romantikázás, most rendesen megszervezték: a többieket elküldték bulizni, Pista és Meli pedig erőltetett álrandira mentek. Ott Melitta elmondta: "Engem nem érdekel Ádám, csak bejön!" - az ilyen és ehhez hasonló mondatokért érdemes nézni ezt a műsort. Pista tőrbe csalta a lányt: bevallotta neki, hogy rámenne Adára, ezért segítséget kért. Ravasz Pista csak ellenőrizni akarta a pletykát. Meli pedig tényleg extra idegesítő.

Fotó: VIASAT3/Laki Márton
Fotó: VIASAT3/Laki Márton

"Spontán" buli egy bárban

A bulizós jelenetek eddig jól sikerültek, a hétfői adás erőltetett spontán bulija azonban kiverte a biztosítékot. Mintha csak odakeveredtek volna egy helyre és féktelen buliba csaptak volna. Először megilletődötten toporogtak, Levi oldotta a hangulatot a kínai piacos tapiboxerrel, Pista pedig csajozásba kezdett volna, ha az operatőr nem löki rá Adriennt, véletlenül. Mintha a pincér elé tette volna a desszertet. Aztán elindult a lánnyal a mellékhelyiségbe, közben Gábor Melivel az ölében "táncolt". Hamar hazamentek a fiatalok, Niki és Gábor szüntelenül csókolóztak az utcán. Niki csókja egyébként nagyon érzéki: mintha egy részeg ember a nyelvével próbálna kivenni egy almát a dunsztos üvegből.



Fotó: VIASAT3/Laki Márton
Fotó: VIASAT3/Laki Márton

Füstbe ment terv

Tudjuk, hogy Ádám megőrül Ada formás fenekéért, még egy fülbevalóval is készült a randira, amit cselesen a nadrágjából húzott elő. Ada is készült: bőszen kenegette a lábait, pedig epillálni elfelejtett - lári-fári! Lehet, csak zavarában, de azt mondta Ádámnak, hogy a borotválkozás miatt kell korábban kelnie, majd odadugta lábait a srácnak: "Fogd meg, szőrös!" - felkiáltással. Flörtölni azt tud! Vagy épp a babaszerű bőrét akarta összetaperoltatni? Mindegy. Csókolóztak, be-be szólongattak egymásnak, éppen addig, amíg a többiek meg nem érkeztek. Meli, a kis tapintatos azonnal beült az ágyára, innen nem mozdult egy tapodtat sem, nehogy már a barátnője és a csillagszemű összemelegedjenek. Mikor aztán elhalkult a ház, Ada és Ádám visszatértek a kiindulási ponthoz, bebújtak egy paplan alá, és csak a gumi hiányzott. A kis dzsigoló el is indult érte: egy szál törölközővel a fogasán betört a konyhába, mint Zrínyi. Ada kiakadt, sírt, hogy megalázták, Ádám egy tapintatlan rohadék, és ő nem akar strigula lenni. Venne példát inkább Nikiről, ő nem lacafacázik.

Tipp! Szexbombát alakít a botrányhősnő! Nézd meg képgalériánkat! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.