A srácok nem fáradnak el: napról napra egyre több alkoholt fogyasztanak, elszabadulnak az indulatok és összekuszálódnak a szerelmi szálak.


Szandra még mindig nem tért vissza, Bekit a hétfői adásban vélhetően elrabolta a siófoki pecó alatti felfújhatós sárkány, de lehet, hogy szólította a hivatása: a civil foglalkozás vagy Marci, a főnök. Bár mindig párban dolgoznak, csak ő hiányzott most. Gyanús.

Viasat3

Meli, te kis akadékoskodó

Eddig azt hittük, az Aranypart hősei túlspilázták a Meli-ügyet, hogy a dúskeblű 20 éves csak áldozat. Nem, nem, tényleg egy igazi akadékoskodó fruska. Mindenkinek egyértelművé vált: valami alakul csillagszemű Ádám és a kicsit sem szingli Ada között. Egyik este sem jött össze a romantikázás, most rendesen megszervezték: a többieket elküldték bulizni, Pista és Meli pedig erőltetett álrandira mentek. Ott Melitta elmondta: "Engem nem érdekel Ádám, csak bejön!" - az ilyen és ehhez hasonló mondatokért érdemes nézni ezt a műsort. Pista tőrbe csalta a lányt: bevallotta neki, hogy rámenne Adára, ezért segítséget kért. Ravasz Pista csak ellenőrizni akarta a pletykát. Meli pedig tényleg extra idegesítő.

Fotó: VIASAT3/Laki Márton

"Spontán" buli egy bárban

A bulizós jelenetek eddig jól sikerültek, a hétfői adás erőltetett spontán bulija azonban kiverte a biztosítékot. Mintha csak odakeveredtek volna egy helyre és féktelen buliba csaptak volna. Először megilletődötten toporogtak, Levi oldotta a hangulatot a kínai piacos tapiboxerrel, Pista pedig csajozásba kezdett volna, ha az operatőr nem löki rá Adriennt, véletlenül. Mintha a pincér elé tette volna a desszertet. Aztán elindult a lánnyal a mellékhelyiségbe, közben Gábor Melivel az ölében "táncolt". Hamar hazamentek a fiatalok, Niki és Gábor szüntelenül csókolóztak az utcán. Niki csókja egyébként nagyon érzéki: mintha egy részeg ember a nyelvével próbálna kivenni egy almát a dunsztos üvegből.


Ordenáré házibuli

Ádám, Pista és Levi hozták a formájukat: ismét elszabadult a pokol a konyhában és a nappaliban. Kajadobálás, szöcskézés, óbégatás, ugrálás, sörkiharapás Drakula gróf "rokonnya" módra. Pista felhozta a két megszeppent lánykát, de hamar távozásra szólította fel őket: jobb, ha nem látják még, milyen is ő valójában. A fiúk hangosan duhajkodtak, Gábor először próbált rendet tenni, aztán letett a dologról, ez pedig felidegesítette a pihenni próbáló Nikit. Először a száját féltette (van miért, tuti drága volt), aztán a szemét a pezsgősdugó miatt (ez mondjuk jogos), a cicijét szintén financiális okok miatt és a ruháit is. Végül pedig kibukott: itt nem róla van szó, sokkal inkább a fiúk tesi épsége miatt aggódik. Ott volt az a rengeteg veszélyes szék és bútor. Ugyan melyikre gondolt, a párnákkal körbevett ülőalkalmatosságra? Azért cuki volt, ahogy próbált tyúkanyóskodni, de nem jött össze.

Fotó: VIASAT3/Laki Márton

Füstbe ment terv

Tudjuk, hogy Ádám megőrül Ada formás fenekéért, még egy fülbevalóval is készült a randira, amit cselesen a nadrágjából húzott elő. Ada is készült: bőszen kenegette a lábait, pedig epillálni elfelejtett - lári-fári! Lehet, csak zavarában, de azt mondta Ádámnak, hogy a borotválkozás miatt kell korábban kelnie, majd odadugta lábait a srácnak: "Fogd meg, szőrös!" - felkiáltással. Flörtölni azt tud! Vagy épp a babaszerű bőrét akarta összetaperoltatni? Mindegy. Csókolóztak, be-be szólongattak egymásnak, éppen addig, amíg a többiek meg nem érkeztek. Meli, a kis tapintatos azonnal beült az ágyára, innen nem mozdult egy tapodtat sem, nehogy már a barátnője és a csillagszemű összemelegedjenek. Mikor aztán elhalkult a ház, Ada és Ádám visszatértek a kiindulási ponthoz, bebújtak egy paplan alá, és csak a gumi hiányzott. A kis dzsigoló el is indult érte: egy szál törölközővel a fogasán betört a konyhába, mint Zrínyi. Ada kiakadt, sírt, hogy megalázták, Ádám egy tapintatlan rohadék, és ő nem akar strigula lenni. Venne példát inkább Nikiről, ő nem lacafacázik.Rekordot döntött az X-Faktorhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110906-rekordot-dontott-az-xfaktor.html Ráparázott a főszerepre a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110905-aradi-balazs-raparazott-a-foszerepre.html Eddie Murphy lesz jövőre az Oscar sztárja?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110905-eddie-murphy-lesz-jovore-az-oscar-sztarja.html Hajdú Péter megfogta Cicciolina melleithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110904-hajdu-peter-megfogta-cicciolina-hatalmas-melleit-a-frizbi-felvetelen.html Geszti: Teljesen kikészültem! - Sírás, megabénák és szupertehetségek az X-Faktor első adásábanhttp://www.life.hu/legykepben/20110902-siras-megabenak-es-szupertehetsegek-az-xfaktor-elso-adasaban.html Ördög Nóra mellett térhet vissza a képernyőre Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110903-ordog-nora-mellett-terhet-vissza-stohl-andras-meglepo-fordulatra.html Liptai Claudia kivirágzott: szerelmes és kiegyensúlyozotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110902-liptai-claudia-kiviragzott-szerelmes-es-kiegyensulyozott.html Botrány! Lepofozták egymást az Aranypart szereplőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-osszeverekedett-eden-szandra-es-eden-niki-az-aranypart-musor-nyito.html Összejöttek az Aranyparton: Ada és Ádámhttp://www.life.hu/legykepben/20110826-osszejottek-az-aranyparton-ada-es-adam.html Ármány és szerelem: Aranypart Niki és Szandra botrányos hódításaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110902-aranypart-eden-niki-es-szandra-botranyos-hoditasai-egymas-ellensegei.html