Kellékfeleség vígjáték Adam Sandler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma negyvenöt éves a vígjátékok egyik legnépszerűbb férfi színésze, Adam Sandler.

Az eredetileg bölcsész végzettségű színész és producer azon kevés sztárok közé tartozik, akik féltve óvják a magánéletüket. Feleségével, Jackie-vel két kislányt nevelnek - a színész kerüli a nyilvánosságot. Legutóbb a Kellékfeleség című filmben sziporkázott Adam Sandler, és nagyon szerettük Az 50 első randi és a Csontdaráló című mozikban is.

AFP
AFP



Elefántpóló Thaiföldönhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110907-elefantpolo-thaifoldon.htmlAl Pacino barátnőjével érkezett a velencei filmfesztiválrahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110906-al-pacino-is-tiszteletet-tette-a-velencei-filmfesztivalon.htmlRicky Martin megmutatta fergeteges csípőmozgásáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110905-ricky-martin-megmutatta-fergeteges-csipomozgasat.htmlHarmincéves a legszexibb kismamahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110902-harminc-eves-a-legszexibb-kismama.htmlTöközön Németországbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110902-kulonlegessegek-a-tokkiallitason.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.