VV Seherezádé maffiafőnök VV Péter balhé VV Gergő szex Való Világ 5 VV Vera valóságshow VV Kinga kiállás beszólás VV Veronika érdek VV Attila VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga az esze helyett a szívére kezdett el hallgatni, ezért bevallotta Csabának, annyira megkedvelte, hogy ezután kiáll mellette mindenben. Majd jól kiosztotta Attilát, hogy vegye már észre magát, mennyire gyerekesen viselkedik.

Kinga értetlenül állt a villa legújabb románca előtt: szerinte akkora féreg Péter és Vera, hogy valószínűleg összeférgesednek, amiből aztán akár még szerelem is kialakulhat majd közöttük.


Az érzékeny lány ébredés után rögtön bogarat ültetett az őt faggató Cristofel fülébe, hogy ha igazán menő akar lenni, akkor menjen rá Kingára is. A cselszövő lány pedig Dya segítségével titokban félrehívta Csabát, hogy felvilágosítsa arról, nagyon kedveli, ezért kiáll mellette. A néma fiúnak jólestek Kinga szavai, aki ezt el is mesélte a szaunában Fecónak, majd beolvasott Attilának, hogy kicsinyes és gyerekes.


A lányoknak egy általuk kiválasztott fiút kellett bemutatniuk külső-belső tulajdonságai alapján. Vera nem akarta agyonajnározni az általa csak Pufinak becézett Pétert, ezért odaszúrkált neki néhány csípős megjegyzést. Dya Csaba majdnem tökéletes testét dicsérte, amivel természetesen egyáltalán nem értett egyet az irigykedő Attila.

A maffiás játék végén leszámoltak egymással a családok: meg kellett ölniük azt a társukat, akire a legjobban neheztelnek. A villalakók remekül beleélték magukat a játékba, mindannyiran felszabadultan élvezték, hogy teátrálisan kinyírhatták Attilát, Cristofelt és Verát.

Cristofel poénból lecsúnyázta Veronikát, aki ezen teljesen kiborult. A kacsacsőrű emlősnek az a legnagyobb baja, hogy sosem bókol neki a kubai csajmágnes. A pár perces mosolyszünetnek egy csókkal vetettek véget, majd ismét kibérelték a D-matracot.


Vera odavan Pufiért, aki szerint nincs azzal semmi gond, ha van egy nő az oldalán. Seherezádé pedig megpróbálja baráti szinten tartani a kapcsolatot Gergővel, de azért imádja állon csókolni a sittes fiút.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.