Elcsattant az első csók Seherezádé és Gergő között, így ők most a villa legújabb szerelmespárja. Az első kiválasztáson győzött a taktika: a villalakók Csabára dobták a legtöbb jelet, így ő már biztos résztvevője lesz a VV5 első párbajának.


A cselédlányok reggeli készítésével kezdték a napot, Kinga Cristofelnek csinált szendvicset, de a kubai fiú nem evett belőle egy falatot sem, ami szíven ütötte a cselszövőt. Dya tovább folytatta a szokásos nyavalygását, ezúttal az volt a baja, hogy nem tud rendesen tisztálkodni.

Veronika bejelentette, hogy véget ért a barátsága Kingával, mert az ellenségesen viselkedik, és mindenbe beleköt. Kingus segítséget kért Annamaritól a konyhai munkában, de a fura lány megtagadta azt, mert ő már akkor is dolgozott, mikor a többiek még sminkeltek. A cselszövő lány felemelte a hangját a csetepaté hevében, amire Annuska csak annyit mondott, hogy a vitapartnere számára egy senki, semmi több.


Az uraságok rátermettségi versenyt rendeztek a cselédlányok között. A lányok a szívatós feladatok után szendvicskészítő versenyben mérhették össze a tudásukat. Attila és Gergő összezördült egy szabálytalan szendvicsen. 

Az uraságot játszó fiúk ajánlólevelet írtak cselédlányaikról. Cristofel túllőtt a célon: Kingát igénytelen, büdös szájú csicskának nevezte. A cselszövő természetesen kiakadt a bunkó fiú irományán: sírásban tört ki megalázottságában. Attila szerint egyáltalán nem kellett volna Kingának felzaklatnia magát, mert Cristofel nem gonoszságból írta a bántó szavakat, hanem primitív együgyűségből. Péter, Csaba és Cristofel hármasa nagy röhögések közepette ismét felolvasták a Kingát gyalázó mondatokat.

 

Gergő és Seherezádé végre engedett a kísértésnek: elcsattant köztük az első csók. Shadi szerint nem lesz hosszú távú kapcsolat a villa legújabb szerelmespárja között, mert előbb-utóbb elkezdenek majd veszekedni. Seher is bizonytalan még Gergővel kapcsolatban, azt sem tartotta kizártnak, hogy később majd mindent meg fog bánni. Kinga is kedvet kapott egy kis csőrözésre a csókolózó párokat látva.

 

Shadi pár nap után megunta az udvarlást Dyának, ezért úgy döntött, hogy szakít a plázacicával, akivel valójában össze sem jött. A hajdobáló bajnoknőnek egyáltalán nem az esete az arab fiú, ennek ellenére zokon vette, hogy nem udvarol neki többé.


A kiválasztás előtt Balázs számon kérte Pétert és Cristofelt a tojásos balhé miatt. Mivel nem léptek át egy bizonyos határt, és nem akarták bántani egymást, ezért nem zárták ki őket a játékból. Mivel gyerekesen viselkedtek, ezért büntetésből gyerekként kell kezelniük őket a villalakóknak. A két fiút gyerekszobába száműzték, nem ihatnak alkoholt, nem káromkodhatnak és korán ágyba kell bújniuk. Egyikük sem létesíthet testi kapcsolatot: Cristofelnek nem szexelhet Veronikával, és Péter sem csókolózhat Verával.


Az első kiválasztáson Csabára került a zöld kendő, így ő már biztosan párbajozni fog vasárnap, miután Péter Csabára, Attila Csabára, Shadi Attilára, Annamari Attilára, Fecó Péterre, Dya Veronikára, Veronika Csabára, Csaba Verára, Vera Csabára, Cristofel Csabára, Eszter Csabára, Gergő Csabára, Seher Csabára és Kinga is Csabára dobta a jelet.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Kinga szembeszállt Attilávalhttp://www.life.hu/legykepben/20111015-valovilag5-kinga-szembeszallt-attilaval-es-kiall-csabi-mellett.html VV5: Fecó miatt szégyenkezik a családjahttp://www.life.hu/legykepben/20111006-valovilag-5-feco-miatt-szegyenkezik-a-csaladja.html VV5: Újabb szerelmespár a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111013-vv5-vera-es-peter-osszejottek-mar-az-ejszakat-is.html VV5: A villa legunalmasabb lakója lett védett - nem eshet ki a játékbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111012-eszter-lett-vedett-kimarad-a-vv5-elso-parbajabol.html