A szerelem máris elillant - Kim Kardashian és Kris Humphries beadták a válókeresetet.


Hetvenkét nappal a tízmillió dolláros lagzi után Amerika üdvöskéje, a valóságshow-sztár Kim Kardashian megunta a házaséletet, és beadta a válókeresetet. A párral kapcsolatban már az egybekelésük előtt és után is pletykáltak ezt-azt, és úgy tűnik, igaza lett a rosszmájúaknak. A harmincegy éves Kim kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott, hogy elválhasson huszonhat éves kedvesétől.


AFP


Kardashian ügyvédje most nem más, mint Laura Wasser, aki korábban már Britney Spears, Maria Shriver, Angelina Jolie és Ryan Reynolds válásában is segédkezett. Bennfentesek szerint a friss házasoknak sok problémájuk volt, többek között az is, hogy Kris nem vette fel neje családjának stílusát, lazaságát. Persze az is hozzájárult a kapcsolat megromlásához, hogy míg Kim a valóságshow-val és a saját üzleteivel foglaltoskodik, addig a munkanélküli egykori NBA játékos Kris a felesége pénzén bulizik éjjel-nappal.

A pár kilenc hónap együttjárás után házasodott össze - ha másért nem, legalább a nagy felhajtásért megérte a házasságkötés...Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


5 női szexkomplexushttp://www.life.hu/szeress/szex/20101021-5-noi-szexkomplexus.html Kalauz a tökéletes szexhezhttp://www.life.hu/szeress/szex/20111028-milyen-szexre-vagynak-a-nok.html 7 meglepő tény az orgazmusrólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101025-7-meglepo-teny-az-orgazmusrol.html Tolvai Reni választott új nőt szerelménekhttp://www.life.hu/szeress/20111027-kallaysaunders-andras-lefekudt-egy-modellel-az-uj-klipjeben.html Te szereted vagy szorítod a kedvesed?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111025-te-szereted-vagy-szoritod-a-kedvesed.html