Attila és Veronika számára egyértelműen kiderült, hogy Péter mindkettőjüket csúnyán átverte. A két csalódott játékos összeesküvést forralt ki hazug barátjuk ellen. A párbaj is érdekesen alakult: fej-fej melletti küzdelem után Vera nyerte meg a párbajt Annamari ellen.


Fotó: Mudra László [origo]
Kattints a képre a galériáért!

A száműzetés miatt Attilának alábbhagyott a lelkesedése a boksz iránt, reggel már fel sem kelt, hogy felkészülve várja Bunyós Pityut. Vera örült, hogy Attila nem jelent meg az edzésen, a megszokottnál sokkal felszabadultabban végezte a gyakorlatokat. Kinga ma sem volt topon: Miló Viki hiába noszogatta, a szőkeség nem működött vele együtt, ezért Viki inkább Attilával foglalkozott. Fecó továbbra is lelkesen bokszolgatott, túlbuzgóságában egy akkorát behúzott Gergőnek, hogy a sittes fiúnak könnyek szöktek a szemébe. Veronika előző nap megszegte a tilalmat és mégis megpróbált beszélgetni Attilával. Büntetésből ezért ő sem szólalhatott meg egy órán keresztül, csak mutogatással kommunikálhatott, ami remek helyzeteket teremtett egy kis bolondozáshoz.

 

A párbajozok videoüzeneteket kaptak otthonról. Annamarinak a nővére mondott néhány biztató mondatot, Verának pedig a kisöccse. Mind a két lányt feltöltötték a rokonok kedves szavai, bár a fura lány egy beszólással sikeresen megzavarta ellenfele határtalan boldogságát.Attilának egy nap után feloldották a büntetését, visszatérhetett a többiek közé és ismét beszélgethetett. Az összeférhetetlen azt állította, hogy ennél rosszabb büntetést nem is kaphatott volna, azt ígérte, hogy ezentúl jófiú lesz. Kinga egy saját showműsor levezetését kapta feladatul, amit a társai a nappaliban nézhettek a tévén keresztül. A Péter által szerkesztett adás első vendége Attila volt, akit a száműzetéséről faggatott a műsorvezető. A második meghívott Annamari volt, aki a párbaj előtti izgalmakról trécselt a cselszövővel. Vera sem úszta meg a szereplést, aminek során elárulta, hogy Eszterrel sosem fog barátságba keveredni.

 

Attila megkérte Pétert, hogy segítsen neki valahogy visszaszerezni Kinga érdeklődését. Veronika ismét megragadta az alkalmat, és számon kérte Pufin, hogy miért nem néz a szemébe és miért kerüli a társaságát. Peti ügyesen elterelte a témát, és inkább arról beszélt, hogy mire kérte meg Attila, majd hozzátette, hogy pont az ellenkezőjét fogja véghez vinni, mint amire megkérték. Attila és Veronika Péterről diskurált, így a kacsaszájú lány megtudta, hogy Péter csak ágyba akarta vinni, míg Attila számára kiderült, hogy a haverja egyáltalán nem fog segíteni neki Kinga visszahódításában. Miután a titkok kiderültek, kitervelték, hogyan teszik zsarolhatóvá Pufit a hazugságaival.


Az összefoglaló után élőben jelentkező párbaj elég unalmas volt, bár a két párbajhős fej-fej mellett állt a szavazatai alapján. Az "érzékeny lelkű" Vera indulhatott elsőként a stúdióba. Búcsúbeszéde során visszatért a beszavazó show-n megismert énje, mert könnyek közt, dadogva köszönt el lakótársaitól.


Annamari beszédében külön kiemelte, hogy Seherezádét kedvelte meg legjobban, és sosem felejti el, amikor együtt fürdött Attilával. Mivel a villát tekinti az otthonának, megígérte, hogy amilyen gyorsan csak tud, visszatér oda.Veráért senki sem mondott kortesbeszédet, a villalakók állítása szerint azért, mert a pornós lány határozottan elutasította azt. A többség úgy vélte, hogy ezzel a lépéssel csak mártírt akart csinálni magából. Annamariért Seherezádé mondott egy nyakatekert védőbeszédet, aminek értelmezését még a mikroportjának állandó recsegése is megnehezítette.
A többség a fura lánynak drukkolt: Seher, Kinga, Annamari, Attila, Peti, Veronika és Eszter Annamarit várta vissza, csak Gergő és Fecó  bízott Vera visszatérésében.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A párbaj eredménye szorosan alakult, végül Vera nyert 56/44 arányban Annamari ellen. A fura lány nehezen viselte a vereséget, alig bírt válaszolni a sírástól Lilu kérdéseire. A pornós visszatérésének egyáltalán nem örültek a villalakók, csak Fecó fogadta őt örömmel.


VV5: Attilát száműzték a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111204-vv5-attilat-szamuztek-a-villabol.html VV5: Lebuktatták a lányok a szexre éhes, hazudozó Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20111203-vv5-a-gyulolkodo-vera-kibekult-veronikaval-miutan-lebukott-a-hazudozo.html VV5: Színjáték a villában! Utálja egymást a két párbajozóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111201-vv5-annamari-megorrolt-verara.html VV5: Vera Annamarit viszi ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111130-vv5-feco-haza-akart-menni.html VV5: A fiúk bealudtak Seri és Veronika erotikus fotózásán (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111129-vv5-a-fiuk-bealudtak-seri-es-veronika-erotikus-fotozasan-18.html VV5: Annamari elhagyta a villáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111128-vv5-annamari-elhagyta-a-villat.html A VV5 játékosára nem kíváncsiak a szülei?http://www.life.hu/tested-lelked/20111128-valovilag-5-vv-annamarira-nem-kivancsiak-a-szulei.html VV5: Vera lett a kiválasztott!http://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-vera-kapta-a-legtobb-jelet-o-mar-biztosan-parbajozni.html