A villa helyes fiúja és Alekosz exe csapott össze a ValóVilág 5 hétfő esti párbaján, amelyet megalázó vereséggel Veronika veszített el, így Attila és Péter nagy bánatára Csaba ment vissza a villába.

A nagyhangú Attila és a Péter által is szürkének és unalmasnak titulált Csaba megnyerte második párbaját a kacsaszájú lány ellen. Veronika csúnya vereséget szenvedett a villa helyes pasijától: 82-18%-os arányban alulmaradt a küzdelemben, és nem térhetett vissza a villába.

Fotó: Mudra László [origo]
Kattints a képre a galériáért!


Kissé idegesen indult a párbaj, amit Balázs vicces megjegyzései sem oldottak fel teljesen az este folyamán. Veronikának azonban még arra is volt ideje, hogy a 2 perces búcsúzkodásnál Verának élő adásban beszóljon, hogy tőle nem köszön el, mert le...ja. Az egy nappal korábban még gyomorideggel küzdő lánynak a stúdióban már inába szállt a bátorsága, és lekezelően próbált beszólogatni Csabinak. Az első sokk azonban akkor érte, amikor megmutatták a fantomképeket, és a párbaj állását, amely már ekkor is 83-17% volt. Csabi kicsit hátradőlt, Veronika pedig zavarában még az arcát is eltakarta, mintha már sejtette volna a megalázó végeredményt.

Fotó: Mudra László [origo]
Még több kép a galériában!


Természetesen Cristofel sem hiányozhatott a párbajról. A kubai macsó az első sorban őrjöngött egykori szerelméért, de a sok bekiabálás, és a régi VV-s szereplők felsorakozása sem hozta meg a sikert Veronika számára.

Majd elérkezett a kortesbeszédek ideje. Fecó az utolsó pillanatban visszalépett és átadta Kingának a lehetőséget, hogy mondja ő Csaba kortesbeszédét, de a Párbajon mégis a dumagép mondta el, Veronikáét pedig Péter. Egy rövid kisfilm után a Villalakók elmondták, hogy kit várnak vissza a Villába, a többség Veronikára voksolt.

Fotó: Mudra László [origo]
Kattints a képre a galériáért!


Majd ezután Balázs lezárta a szavazást és bejelentette Csaba fölényes győzelmét. A Helyes fiút ugyanis a szavazók 82 százaléka küldte vissza. Veronika az utolsó szó jogán Pétertől búcsúzott el.Összefoglaló:

Vasárnap este ott hagytuk abba az összefoglalót, hogy a fiúk sikeresen leitatták Fecót az utó-legénybúcsúján. Mivel Fecó annyira nem bírja az alkoholt, így hamar sikerült elvesztenie az öntudatát. Reggel pedig másnaposan, leborotvált testtel és tetoválások halvány nyomával a testén ébredt.

Másnapossága érthető volt, hiszen sokat ivott, viszont Veronika is egész nap gyengélkedett, de ő nem a másnaposság miatt, hanem a Párbaj okozta stressz miatt betegeskedett.

 

Minden Párbajon a párbajozóhoz legközelebb álló Villalakó mond kortesbeszédet. A lakók azt hitték Csabáét Fecó mondja, a Dumagép azonban meggondolta magát, és úgy döntött nem vállalja a feladatot. Az oka mindenkit érdekelt, de Fecó csak hebegett habogott, konkrétumot nem mondott.

 

A Villalakók úgy gondolták, hogy a kiesőnek talán állást kell majd keresnie, ezért mind a két kampánycsapat írt egy-egy álláskereső hirdetést az ellenfél Párbajozójának. A Csabáék csapatáé kedves volt, a Veronikáéké nem. Kinga szerint, Petiék ismét nem értették a feladatot, és árad belőlük a rosszindulat.
Nemcsak szülinap, eljegyzés is! - Britney újra boldoghttp://www.life.hu/legykepben/20111219-ismet-eljegyeztek-az-amerikai-popdivat-britney-spearst.html VV5: Seherezádéval balhézott Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111218-vv5-seherezadeval-balhezott-gergo.html X-Faktor: Kocsis Tibor lett a győzteshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111218-xfaktor-a-vegso-donto.html VV5: Veronika az ágy alá bújt hallgatóznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111217-vv5-veronika-az-agy-ala-bujt-hallgatozni.html Géppisztollyal felfegyverzett banditák támadtak az X-Factor mentorárahttp://www.life.hu/legykepben/20111216-geppisztollyal-felfegyverzett-banditak-tamadtak-nicole-scherzingerre-az-xfactor-mentorara.html VV5: Fecó megnősült, Peti rámászott Veronikárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111216-vv5-feco-megnosult-peti-ramaszott-veronikara.html A főbérlő nem bírja tovább - kilakoltatják a híres énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20111216-kilakoltatjak-courtney-loveot.html VV5: Vera és Attila csúnyán egymásnak estek a nyugiszobábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111216-vv5-verat-teljesen-kikozositettek-a-villaban-de-mar-ot-is.html Lindsay dicséretet kapott a bíróságonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111215-lindsay-lohan-dicseretet-kapott.html