Attila és Kinga egyaránt ráunt a se veled-se nélküled kapcsolatra, ezért inkább mindketten rástartoltak a saját mentorukra. A cselszövő már ki is pipálhatta magának az első romantikus vacsorát Vastag Csabával, Attila pedig már randizni szeretne Muri Enikővel.


A kómásan ébredező társaság legnagyobb meglepetésére Király L Norbi és Kocsis Tibor egy koreográfust is hozott magával a villába. Csaba roppant mód élvezte, hogy produkálhatja magát éneklés közben. Péter viszont nehezen vette a táncos gyakorlatokat, de egy idő után felvillanyozta az Eszterből áradó erotika. 

Bemutatkozó kisfilmeket készítettek magukról a lakók a vasárnapi énekversenyhez. Kinga nem volt megelégedve a Fecóval való közös munkával, úgy érezte, hogy a dumagép selyeming-öltöny-mackó öltözéke kritikán aluli. A cselszövő Sehernek öntötte ki a lelkét, amit Fecó meghallott és azonnal szívére vette a lányok véleményét. A dumagép és a szenvedélyes szőkeség jól össze is veszett, mert mindketten úgy érezték, hogy támadja őt a másik.Muri Enikő egy rúzzsal lepte meg Seherezádét, Attilát pedig egy aranyhallal. Az összeférhetetlen nagyon megörült az állatnak, és annak is, hogy a mentora gondolt rá. Fecónak eleinte nem nagyon ment az éneklés, mert még nem tette túl magát a korábbi balhén. Vastag Csabának ez fel is tűnt, ezért kifaggatta mentoráltjait és megnyugtatta a lelküket. Attiláék duójának sem ment zökkenőmentesen a próba, mert többször is összeszólalkoztak a koreográfián. Kingáék megkérték Vastag Csabát, hogy énekelje el ő is a Boldogság gyere haza című számot, melynek a 2010-es X-Faktor győztes eleget is tett, ráadásul még a repedtfazék hangú cselszövőt is bevonta a dalba, amitől az teljesen elolvadt.

 

Seherezádé kifaggatta Muri Enikőt, hogy bejön-e neki Attila, de az énekesnő negatív választ adott. A sulidiszkó hangulatú esten az összeférhetetlen tovább folytatta az ostromát Enikő szívéért. Közben Vastag Csaba és Kinga lazán elflörtölgettek egymással, ami hamar szemet szúrt a fiúknak, így egy idő után már csak azzal szórakoztak, hogy beszólogattak cselszövőéknek. Attila legnagyobb bánatára a nézők Kingát és Csabát küldték el randevúzni a nyugiszobába. Az összeférhetetlen próbált nem venni tudomást a zöld szemű szörnyről, inkább tovább fűzögette Enikőt. Seher és Kinga annyira becsiccsentett, hogy egymásra találtak a vécében. A két szőke most döbbent rá, hogy valójában tökre csípik egymást, csak a másik hisztériás rohamait nem tudják elviselni. Attilát annyira megbabonázta Enikő személyisége, hogy a fejébe vette, másnap elhívja randevúzni. 

Eltemették Mary Zsuzsithttp://www.life.hu/legykepben/20120106-eltemettek-mary-zsuzsit.html Nincs ideje megunni a pasikat a VV4 sztárjánakhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120106-nadai-aniko-a-vv4-szereploje-szammisztikai-elemzes.html Újabb sztárcsemete kezdett modellkednihttp://www.life.hu/legytrendi/20120104-lauryn-hill-lanya-selah-modellkedik.html Rengeteget szexel a híres magyar fitneszházaspárhttp://www.life.hu/legykepben/20120106-rengeteget-szexel-a-hires-magyar-fitneszhazaspar-rubint-reka-es-schobert.html Alekosztól elperli összes nyereményét az RTL Klub!http://www.life.hu/legykepben/20120106-beperelte-alekoszt-az-rtl-klub.html VV5: Vera elvesztette egyetlen támogatójáthttp://www.life.hu/legykepben/20120105-vv5-vera-elvesztette-egyetlen-tamogatojat.html Takács Nikolas világsztárokat utasított maga mögéhttp://www.life.hu/legykepben/20120105-xfaktor-takacs-nikolas-vilagsztarokat-utasitott-maga-moge.html Balesetet szenvedett a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120104-varga-viktor-eltorte-mindket-csuklojat.html VV Gergő rámenne Seherezádé anyukájára?http://www.life.hu/legykepben/20120103-valovilag5-vv-gergo-akar-rahajthatna-seherezade-mamajara-szerinte-csaba-lesz.html