Franciaország panda állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban két kínai pandamaci érkezett Franciaországba, a világ egyik legszebb állatkertjébe.

Az egyik panda, Yuan Zi szemmel láthatóan remekül érzi magát a beauvali állatkertben, távol az otthonától. A francia állatparkban a saját élőhelyüket mintázó környezetben élhet a két különleges állat, akiket a látogatók már heteken belül megszemlélhetnek. A hároméves pandákat a Szecsuan tartományi pandarezervátumból kapta kölcsön tíz évre Franciaország.

AFP
AFP



Szülinapos a gumiarcú sztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120116-szulinapos-a-gumiarcu-sztar-jim-carrey.htmlÍme az Arany Glóbusz kutyusahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120116-ime-az-arany-globusz-kutyusa.htmlNa ki az erősebb?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120113-pavian-es-kis-pavian-ordibal-egymasra.htmlMadonnát kifütyülték új filmje premierjénhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120113-madonnat-kifujoltak-uj-filmje-a-we-premierjen-londonban.htmlHamarosan megkezdődik a Sárkány évehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120111-hamarosan-megkezdodik-a-sarkany-eve.htmlSzülinapos a diétakirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120111-szulinapos-a-dietakiralyno-kirstie-alley.htmlMessi ismét aranylabdáshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120110-lionel-messi-ismet-aranylabdas.htmlMozizott a hercegi párhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120109-mozizott-a-hercegi-par.htmlSzülinapos David Bowiehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120106-szulinapos-david-bowie.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.