Hien és Caramel vállalják szerelmüket a nagy korkülönbség ellenére

Caramel szerelmesek énekesek párkapcsolat Megasztár korkülönbség Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár énekesei le sem tagadhatják, hogy mennyire szerelmesek egymásba. A köztük lévő nagy korkülönbség ellenére Hien és Caramel boldogabbak, mint valaha, bár erről nem szeretnek beszélni. A Life.hu-nak most mégis közös terveikről meséltek a fiatalok.

Tipp! Caramel repül Bakuba? Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Két zsűritag is távozik a tehetségkutató műsorbólhttp://www.life.hu/legykepben/20120201-paula-abdul-es-nicole-scherzinger-is-tavozik-az-amerikai-xfactorbol.htmlA Megasztár énekesének egyszerre több nője volthttp://www.life.hu/legykepben/20120131-megasztar-nagy-edmondnak-egyszerre-tobb-baratnoje-is-volt-de-most.htmlVV Eszternek a szex hiányzott a legjobban! (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120131-vv5-eszternek-nagyon-hianyzott-a-szex-a-villaban-es-attila.htmlTóth Gabi nem búslakodott sokáig szakítása után - Máris bepasizotthttp://www.life.hu/legykepben/20120130-toth-gabi-enekesno-uj-kedvese-rasztovics-david-focista-es-modell.htmlAlekosznak nincs munkája, nyereményeit pedig nem adja vissza az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-alekosz-nem-adja-vissza-nyeremenyeit-az-rtl-klubnak-miutan.htmlNem telik manikűrre Katie Holmesnak?http://www.life.hu/szepulj/20120117-nem-telik-manikurre-a-vilagsztarnak.htmlBűbájos fotó a népszerű sorozatsztár 3 hónapos kislányáról - Már most tudja, hogyan kell pózolnihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120131-bubajos-foto-a-nepszeru-sorozatsztar-3-honapos-kislanyarol-mar.htmlSúlyos trauma érte gyerekkorában: Elrabolták a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20120131-liptai-claudiat-kislanykent-elraboltak.htmlSzerették és még többen gyűlölték - Ki az igazi Vaslady?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120130-mi-van-a-vaslady-pancelja-mogott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.