VV Seherezádé lila kendő Való Világ 5 VV Vera főzés jótékonykodás VV Kinga védettség VV Attila VV Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila arénagyőzelme mellett egyedül Vera nyúlhúsból készült vacsorája volt a legizgalmasabb esemény ma a villában. Kinga undok viselkedése a megmérettetés után még csalt egy kis mosolyt a nézők arcára. Mivel nem sikerült védettséget szereznie, így szinte biztos benne, hogy ő lesz a jövő hét egyik párbajozója.




A nap szakácsa Vera lett, aki Attilát kapta kuktának maga mellé. A VV-összefoglalók eddigi legunalmasabb bejátszásában az érzékenylelkű lány végig magában beszélve kommentálta a konyhatechnikai műveleteket, míg kuktája lelkesen várta az utasításokat. Közben a többi lakó azon morfondírozott látványosan, hogy vajon mi kerül majd az asztalra.

Szeretnél 16 éves lenni?



A mai lila kendőért folyó küzdelemben már nem voltak csapatjátékok, mindenki önálló küzdelmet folytatott a kvízkérdésekkel és kirakós játékokkal tarkított sorversenyen.


Tipp! A sovány vagy a molett a szexi? Kattints a galériáért! (+18)






A Vera által elkészített ételeket egy magyaros vacsoraest keretében fogyasztották el a villalakók. Mindannyian megnyalták a tíz ujjukat a finomságoktól, csak akkor dermedtek meg néhány pillanatra, amikor kiderült számukra, hogy az agyonajnározott étek bizony nyúlhúsból készült.

Tipp! Bűnöző hírességek a hűvösön! Kattints a galériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.