Attila arénagyőzelme mellett egyedül Vera nyúlhúsból készült vacsorája volt a legizgalmasabb esemény ma a villában. Kinga undok viselkedése a megmérettetés után még csalt egy kis mosolyt a nézők arcára. Mivel nem sikerült védettséget szereznie, így szinte biztos benne, hogy ő lesz a jövő hét egyik párbajozója.


A kampányolós héten csak alapvető élelmiszereket fogyaszthatnak a játékosok. Ennek örömére rengetek zöldségfélét találtak a hűtőszekrényben. A jelek szerint a lakók nemcsak hogy ritkán esznek zöldségféléket, de még a zöldséges standok környékét is messze elkerülik, mert perceken át találgatták, mi lehet a neve a fehér reteknek. Martos Éva, az Országos Élelmiszer-biztonsági és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) főigazgatója személyesen jelent meg a villában, hogy elbeszélgessen a villalakókkal az alultápláltság és a helyes táplálkozás fogalmáról.



 

A nap szakácsa Vera lett, aki Attilát kapta kuktának maga mellé. A VV-összefoglalók eddigi legunalmasabb bejátszásában az érzékenylelkű lány végig magában beszélve kommentálta a konyhatechnikai műveleteket, míg kuktája lelkesen várta az utasításokat. Közben a többi lakó azon morfondírozott látványosan, hogy vajon mi kerül majd az asztalra.



 

A mai lila kendőért folyó küzdelemben már nem voltak csapatjátékok, mindenki önálló küzdelmet folytatott a kvízkérdésekkel és kirakós játékokkal tarkított sorversenyen.



Az első fordulóról Csaba és Attila jutott tovább a döntőbe, amit aztán az összeférhetetlen nyert meg, így övé lett a védettséget jelentő lila kendő. Az arénázás után egyből elindultak a találgatások, hogy kik lehetnek a következő hét párbajhősei. Kinga nagyon elszontyolodott Attila védettségétől, hiszen biztosra veszi, hogy neki kell majd ismét párbajra mennie.



 

A Vera által elkészített ételeket egy magyaros vacsoraest keretében fogyasztották el a villalakók. Mindannyian megnyalták a tíz ujjukat a finomságoktól, csak akkor dermedtek meg néhány pillanatra, amikor kiderült számukra, hogy az agyonajnározott étek bizony nyúlhúsból készült.



 

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Két zsűritag is távozik a tehetségkutató műsorbólhttp://www.life.hu/legykepben/20120201-paula-abdul-es-nicole-scherzinger-is-tavozik-az-amerikai-xfactorbol.html VV5: Vera rányomult Attilárahttp://www.life.hu/legykepben/20120131-vv5-vera-ranyomult-attilara.html A Megasztár énekesének egyszerre több nője volthttp://www.life.hu/legykepben/20120131-megasztar-nagy-edmondnak-egyszerre-tobb-baratnoje-is-volt-de-most.html VV Eszternek a szex hiányzott a legjobban! (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120131-vv5-eszternek-nagyon-hianyzott-a-szex-a-villaban-es-attila.html Hajléktalan lett a VV5 sztárja - Egy konténerben tartja az összes holmijáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120201-valovilag-hajlektalan-lett-vv-attila.html Nem telik manikűrre Katie Holmesnak?http://www.life.hu/szepulj/20120117-nem-telik-manikurre-a-vilagsztarnak.html Tóth Gabi nem búslakodott sokáig szakítása után - Máris bepasizotthttp://www.life.hu/legykepben/20120130-toth-gabi-enekesno-uj-kedvese-rasztovics-david-focista-es-modell.html Alekosznak nincs munkája, nyereményeit pedig nem adja vissza az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-alekosz-nem-adja-vissza-nyeremenyeit-az-rtl-klubnak-miutan.html Drasztikus fogyókúrája miatt nem tetszik férjének Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20120128-nagyon-lefogyott-hajdu-peter-felesege-a-frizbi-musorvezetoje-aggodik.html VV Évát kitiltotta élő műsorából az RTL Klub (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-evat-kitiltotta-az-rtl-klub-az-elo-musorabol-a.html