Napok óta ment a taktikázás és a számolgatás, hogy kire is kerüljön a legtöbb jel a vasárnap esti kiválasztáson. Végül három jellel Seherezádé lett a befutó Kinga két jelével szemben, így ő már biztosan párbajozni fog jövő vasárnap.


A napi feladat során Attila és Kinga ismét egymásnak ugrott, így Kinga sírva távozott az összeférhetetlen elleni csatából. 

Vera es Fecó is elhagyta a villát, hogy meglátogasson egy olyan mátraházai szegény családot, akik még nem vettek részt az alapítvány programjában. A két érzékeny lelkű már a találkozás első pillanatában azzal küszködött, hogy el ne sírja magát meghatódottságában. A családfő külföldön dolgozott, így az anyuka vezette körbe a vendégeit a leendő állatok lakhelye körül. Fecóék búcsúzáskor plüssállatokkal és saját készítésű párnákkal kedveskedtek a vendéglátóiknak.

 

A házi vacsoracsata szakácsa ezúttal Seherezadé volt, a kuktája pedig Attila. A főzés előtti árubeszerzéskor Serry jó párszor beégett, mert a zellert sem tudta megkülönböztetni a céklától, az étolajat a citromlétől, de még a csirkemájat sem ismerte fel, a csirkehúst pedig negyven fokon akarta megsütni.Seher estjére nagyon éhesen érkezett a bagázs. A kaja is ízlett mindenkinek, még Kingának és Attilának is. Csaba megjegyezte, hogy szerinte nemcsak Seherezádé volt dekoratív, de a sült csirkéje is. Sehernek annyira jólestek a dicsérő szavak, hogy megfogadta, még jobban elsajátítja a főzés tudományát. A vacsora után egy spontánnak álcázott beszélgetést tartottak a jótékonysági hétről.

 

A villalakók kihúzgálták egymás nevét egy urnából, és tanácsot adtak a cédulán szereplő névnek, hogy ki viselkedik vele kétszínűen, és kiben ne bízzon meg. A játékból természetesen jó kis veszekedések alakultak ki: Vera a színházas hét történésein ugrott össze Fecóval, Attila pedig Kingával szájkaratézott. Az összeférhetetlen szerint a cselszövő mindig azzal haverkodik, aki éppen a legesélyesebb a főnyereményre. Kinga cáfolta Attila monológját, majd hosszasan vitatkoztak a semmiről. A cselszövő végül sírva feladta és vérig sértődött egykori lelkitársára.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Kiválasztás:

Ismét eljött a kiválasztás napja. Az elmúlt két hét történéseinek megtekintése után Attila Fecóra, Fecó Seherre, Seher Kingára, Kinga Seherre, Vera Kingára, Csaba pedig Seherezádéra tette a jelet, így már biztos, hogy egy hét múlva Seherezadé ott ül majd a párbajozók székén a stúdióban.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Hatalmasat esett tánc közben Medveczky Ilona - videóvalhttp://www.life.hu/legykepben/20120205-medveczky-ilona-hatalmasat-esett-tanc-kozben-a-story-galan-kiszel.html Kiskorúakat is kiszolgáltak alkohollal az év legnagyobb celebpartijánhttp://www.life.hu/legykepben/20120205-story-gala-sp-partnere-fluor-tomi-volt-kovacs-vera-alkoholos.html Eurovíziós Dalfesztivál - Kialakult a magyar döntő mezőnyehttp://www.life.hu/legykepben/20120205-eurovizios-dalfesztival-kialakult-a-magyar-donto-mezonye.html Kiderült a titka: Súlyos beteg VV Kingahttp://www.life.hu/legykepben/20120204-valo-vilag-5-kiderult-a-titok-sulyos-beteg-vv.html Megasztár: Tilla szerint Bochkor Gábor nem ért hozzá!http://www.life.hu/legykepben/20120204-megasztar-6-parti-tilla-kulisszatitkokat-arult-el-a-zsuri.html Százmilliót fizetnének a gyönyörű énekesnőérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120203-simon-cowell-szazmillio-dollart-fizetne-beyoncenak.html VV5: Kinga legyalázta a konyhát, és UFO-levest főzötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120203-vv5-kinga-legyalazta-a-konyhat.html Meglepő bejelentést tett a Megasztár énekesnője - Nem akar gyereket!http://www.life.hu/legykepben/20120201-pflum-orsi-elhunyt-az-edesapja-es-nem-akar-meg.html Hien és Caramel vállalják szerelmüket a nagy korkülönbség ellenérehttp://www.life.hu/legykepben/20120201-megasztar-caramel-es-hien-vallaljak-szerelmuket-a-nagy-korkulonbseg.html VV Eszternek a szex hiányzott a legjobban! (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120131-vv5-eszternek-nagyon-hianyzott-a-szex-a-villaban-es-attila.html