VV5: Seher retteg a párbajtól

VV5 Seherezádé valóságshow sztár villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila annyira berágott Kingára, hogy elérkezettnek látta az időt, hogy kiküldje párbajozni. A kiválasztáson végül Seherre került a jel, ezért Kinga attól retteg, hogy szőke ellenfele őt hívja majd ki párbajozni. A főzőversenyt Fecó nyerte meg kolbászos zöldborsólevesével és sótlan pörköltjével.



Fecóra került a sor, hogy főzőtudományával elkápráztassa lakótársait. A borsó levesének elnevezésében a gyermekeire utalt, míg a pörköltje fantázianevében Angéla neve szerepelt, amit Attila csípős megjegyzésekkel kommentált, mert szerinte ezzel is csak szerelmének üzent a dumagép.

Tipp! Mindig más frizurával lepi meg közönségét a gyönyörű színésznő. Kattints a galériáért!






A kiválasztás előtt Kinga és Attila megint tisztázni akarta a köztük feszülő konfliktust, de ez a projekt most sem jött össze. A kiválasztáson Seherezádé kapta a legtöbb jelet, így ő megy majd párbajozni. Miután ez tudatosult Seherben félrevonult szomorkodni, mert - állítása szerint - gyengének érzi magát az összecsapáshoz, de Attila utána sietett és megvigasztalta. Kinga ezalatt már azt vázolta fel Csabának, hogy mi történik majd a párbajon, ha őt hívja ki Seherezádé. Attila rájuk nyitott beszélgetés közben, de Kinga pár perc után lerázta az összeférhetetlent.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.