Attila annyira berágott Kingára, hogy elérkezettnek látta az időt, hogy kiküldje párbajozni. A kiválasztáson végül Seherre került a jel, ezért Kinga attól retteg, hogy szőke ellenfele őt hívja majd ki párbajozni. A főzőversenyt Fecó nyerte meg kolbászos zöldborsólevesével és sótlan pörköltjével.


Kinga befordulva ébredt, mert még nem sikerült megemésztenie Attila előző esti bántó szavait. Közben az összeférhetetlennek is az előző napi eseményeken járt az esze, ezért kihívta Verát a szaunába, hogy sokadszorra is megbeszélje vele az esti kiválasztást. Attila a fejébe vette, hogy Kingát jelöli meg, mert az a szemébe hazudott a nagy veszekedés során, de közben azt meg egyáltalán nem szeretné, ha az ő jele miatt menne párbajozni egykori szerelme. A pornós Csaba és Kinga közt vacillált, de még nem tudta megmondani Attinak, hogy kire dobja majd este a korongot.


 

Fecóra került a sor, hogy főzőtudományával elkápráztassa lakótársait. A borsó levesének elnevezésében a gyermekeire utalt, míg a pörköltje fantázianevében Angéla neve szerepelt, amit Attila csípős megjegyzésekkel kommentált, mert szerinte ezzel is csak szerelmének üzent a dumagép.


Fecó a tőle megszokott ripacs stílusban fogadta a vacsoravendégeit, amivel azonnal levette Kingát a lábáról. Bár a borsólevesébe kolbászt is rakott, mégis ízlett mindenkinek. A második fogás is eltűnt a tányérokról, pedig az meg sótlan volt. A vacsora után ismét egy spontán beszélgetés következett az éhező gyermekekről, aminek ezúttal is sírás lett a vége. Az egerek itatásának végül egy koccintással vetettek véget. Az összesített pontszámok alapján Fecó nyerte meg a heti főzőversenyt, jutalomból egy kötényt kapott.A kiválasztás előtt Kinga és Attila megint tisztázni akarta a köztük feszülő konfliktust, de ez a projekt most sem jött össze. A kiválasztáson Seherezádé kapta a legtöbb jelet, így ő megy majd párbajozni. Miután ez tudatosult Seherben félrevonult szomorkodni, mert - állítása szerint - gyengének érzi magát az összecsapáshoz, de Attila utána sietett és megvigasztalta. Kinga ezalatt már azt vázolta fel Csabának, hogy mi történik majd a párbajon, ha őt hívja ki Seherezádé. Attila rájuk nyitott beszélgetés közben, de Kinga pár perc után lerázta az összeférhetetlent.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Seherezádé megy vasárnap párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120205-vv5-harom-jelet-kapott-seherezade-igy-o-mar-biztosan-megy.html VV5: Attila lecserélte Csabáthttp://www.life.hu/legykepben/20120204-vv5-attila-lecserelte-csabat.html VV5: Vera lepaktált Attilávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120203-vv5-vera-lepaktalt-attilaval.html VV5: Kinga legyalázta a konyhát, és UFO-levest főzötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120203-vv5-kinga-legyalazta-a-konyhat.html VV5: Csaba elbukott Attilával szemben az arénábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120202-vv5-kinga-befordult-attila-gyozelmetol-aki-megszerezte-elso-vedettseget-es.html