A párbajhősök estjére Attilát Kinga és Seherezádé is meghívta, de az összeférhetetlen végül a gogós lány buliját választotta, amin a cselszövő teljesen kiakadt - már-már aggasztó, amennyit sír, láthatóan megviseli a villalét. Attilának sem volt nyugalma, őt Vera kezdte kikészíteni.


Gombi után szabadon ma este Szandika volt a villa lelki szemetesládája. A fogadóórán Seher is megjelent, ahol elárulta, hogy Kingával szeretne párbajozni, mert nem tudta túltenni magát azon, hogy a cselszövő kikezdett Gergővel. A plázacica nem sok hasznos tanácsot tudott ügyfelének adni, ráadásul Serrynek enélkül is a gyomrában dobogott a szíve az izgalomtól.

A lelki szemetásláda óra után Szandika nem tudta hova tenni a hallottakat, ezért inkább mély hallgatózásba burkolózott. Kinga és Seher tisztázni akarta egymás közt a feszültséget, majd a cselszövő Attilával is el akarta ásni a csatabárdot.


A kihívás előtti pillanatok nagy feszültségben teltek, még a kihívó Seherezádé is úgy remegett, mint a nyárfalevél. A hosszú monológ után végül Kingára került a zöld kendő, amin a cselszövő teljesen kiakadt. Attila szerint Seher megsemmisítő szöveget adott le Kingáról, ami nem esett jól a szőkeségnek. A cselszövő mindenkiben csalódott, ezért Csabának öntötte ki a szívét, aki nem sok biztató szóval szolgált a megszeppent kihívottnak.

Búcsúbulit tartottak a kiválasztottak, ahova tetszés szerint meghívták a villabéli haverjaikat: Attilát Seher és Kinga is meghívta. Kinga sokadszorra is beszélgetett Attilával a múlt történésein, ám az eszmecsere nem sok sikerre vezetett, mert az összeférhetetlen színjátéknak vélte a cselszövő magatartását, ezért még a búcsú estjén sem jelent meg. Kinga buliján végül csak Fecó, Szandika és Csaba vett részt, amin a csleszövő láthatóan kiborult.

A másik búcsúbuli pedig kudarcba fulladt, mert Atilla és Vera egymásnak esett. Az összeférhetetlen végül megbánta, hogy nem egykori szerelme bulijára ment el. Úgy tűnik, Vera ismét elkezdte a saját harcát a többiekkel, Attila után ugyanis Kingát is célba vette.

Elhagyta férje egy másik nő miatt a TV2 egykori sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120209-onyutha-juditot-otthagyta-a-ferje.html Íme az új zsűri és az RTL Klub legújabb műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120208-csillag-szuletik-uj-zsurije-friderikusz-sandor-a-legyen-on-is.html "Belevertem az arcába, mellbe és fejen rúgtam" - Megszólalt a ValóVilág újságírót verő szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120208-valovilag-vv-zsuzsi-veresre-verte-a-blikk-ujsagirojat.html Megmarad a Barátok közt, de kevesebb pénzt kapnak a szereplőkhttp://www.life.hu/legykepben/20120208-baratok-kozt-rekasi-orul-hogy-kevesebb-penzt-kap.html VV5: Szandika felkorbácsolta Attila ösztöneit gyengéd csókjaivalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120207-vv5-szandika-attila-agyaban-kotott-ki.html Alekosznak nincs munkája, nyereményeit pedig nem adja vissza az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-alekosz-nem-adja-vissza-nyeremenyeit-az-rtl-klubnak-miutan.html VV Évát kitiltotta élő műsorából az RTL Klub (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120128-vv-evat-kitiltotta-az-rtl-klub-az-elo-musorabol-a.html Benkő Dániel és VV Péter ittasan jelentek meg egy gokartversenyenhttp://www.life.hu/legykepben/20120121-benko-daniel-es-vv-peter-ittasan-jelentek-meg-egy-gokartversenyen.html Férje óta nem szexelt senkivel a magányos színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120209-ferje-ota-nem-szexelt-senkivel-a-maganyos-szineszno-courteney-cox.html