Állat támadta meg a szexi énekesnőt

Shakira harapás oroszlánfóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kolumbiai énekesnőt, Shakirát a napokban egy fóka támadta meg Dél-Afrikában.




Forrás: facebook.com/shakira
Forrás: facebook.com/shakira

Kattints és nézd meg Shakira képeit a támadásról!

"Hirtelen az egyik kiugrott a vízből, körülbelül egy méterre lehetett tőlem, mélyen a szemembe nézett, és nagy üvöltés közepedte megpróbált megharapni. Én az ijedtségtől mozdulni sem tudtam, ledöbbenve bámultam a szemébe. De szerencsére Tony bátyámnak volt annyi lelkiereje, hogy odaugorjon, és megmentsen, így csak a kezemen lett egy kisebb seb" - írta Shakira a közösségi oldalán.

A sztár szerint a fényben megcsillanó Blackberry okozhatta a bajt. Shakira ezzel akarta lefotózni az állatokat, de a fóka halnak nézhette a mobilt, ezért támadhatott rá. "Lehet, hogy azt hitte, étel van nálam" - írta a szépség, aki később a pingvineket látogatta meg, remélve, hogy azok kicsivel barátságosabbak lesznek.

Tipp! Gönczi Gáborból cowboy lett! Kattints a galériáért!




Másfél millió forintot fizetett a VV5 játékosának családja, hogy a lány bent maradhasson a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120215-valovilag-5-masfel-millioert-tartottak-a-villaban-seherezadet.htmlVV5: Csaba alig várja, hogy megfogdoshassa mindhárom szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120214-vv5-feco-megijedt-a-lila-kendotol.htmlVV5 párbaj: Kiesett a legszőkébb bombázóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120212-vv5-parbaj-kiesett-a-szoke-bombazo.htmlVV5: Vera megtámadta lakótársaithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120211-vv5-vera-megtamadta-lakotarsait.htmlElőkerült a színésznő titkos naplójahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120211-elokerult-a-szineszno-titkos-naploja.htmlCsúnya szakításon van túl Szunai Lindahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120211-csunya-szakitason-van-tul-szunai-linda.htmlMegasztár 6: Unalom a tetőfokonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120210-megasztar-unalom-a-tetofokon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.