Barátaival írja zenéit Puskás Peti

PR cikk zene Puskás Peti zeneszerzés barátok okostelefon Nokia Lumia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti a barátai segítsége nélkül nem kezd bele zeneírásba. A fiatal sztár szereti az őt körülvevőket is bevonni az alkotás folyamatába, így legújabb, Csillagok című számának klipjét is szakmabeli társai segítségével tervezi forgatni, illetve az ötleteik alapján alakítja már a forgatókönyvet is.


Puskás Peti hihetetlen lelkesedése folyamatosan arra készteti, hogy fejest ugorjon új dolgokba. A hazai énekesek közül elsőként ő kezdett el blogolni - még 2005-ben -, illetve ezen a felületen keresztül tartotta a rajongóival a kapcsolatot. "Lenyűgöző volt, hogy naponta öt-hatezer ember olvasta a bejegyzéseimet, illetve több százan véleményt is alkottak, amiből viták és beszélgetések alakultak ki. Ezek sokat jelentettetek nekem, mert első kézből hallottam a közösséggé vált közönségem visszajelzéseit. Úgy érzem, hogy ez jó irányt adott nekem. Hála a mai online platformmal kiegészült világnak, természetes közelségbe kerülhetnek az előadók és rajongóik" - mondta el Peti.

A fiatal énekes derülátó a saját rendezésű videoklipjének forgatásával kapcsolatban. Bár a Csillagokat nem juttatta tovább az Eurovíziós Dalfesztivál magyar zsűrije, a sztár nem veszített lelkesedéséből. A dalhoz Peti a kommunikációs csatornák széles spektrumát kihasználva gyűjtötte az információkat és szervezte az előkészületeket. A rendszeres online videós bejelentkezésiben pedig a közel 15000 követőjét is aktuális információkkal tervezi ellátni a forgatás főbb fázisaival kapcsolatban.


"A számokat általában egy szegedi barátom, Molnár Gábor segítségével írom és alakítom. Vicces, mert általában csak bekapcsoljuk a webkamerákat és máris szemtől szemben tudunk zenélni, új dalokat írni. Évente csak párszor találkozunk személyesen, mégis a folyamat bármely pillanatában kapcsolatban lehetünk. Két éve használok okostelefont, amelynek segítségével ezt bárhonnan megtehetem. Felénekelek és megszerkesztem a zenei alapokat a mobilomon, amiket akár azonnal továbbíthatok is a zenésztársaimnak. A legújabb kütyüm egy Nokia Lumia 800-as, amelynek people hub szolgáltatását élvezem a legjobban. A program segítségével egy gombnyomással értesíthetem, illetve követhetem egy adott barátom összes online tevékenységét is" - tette hozzá az énekes.

Peti nem titkoltan megszállottja a technikának: "A közösségi csatornák applikációin kívül gyakran fényképezésre is használom a készülékeimet. Egyik koncertemen például a színpadról fotóztam a közönséget, feltöltöttem a rajongói oldalamra és mindenki bejelölhette magát a képen. Ez is mutatja, hogy számtalan egyszerű és frappáns lehetőség és megoldás rejtőzik az okostelefonokban."

További információ ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.