Irigy Hónaljmirigy fény-árnyék Budapest Kongresszusi Központ táncos Pap Feri farokrész Shadowlands Varga Győző Kabai Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapest Kongresszusi Központ színpadának sztárvendége a héten az amerikai Pilobolus társulat, akik Shadowland produkciójukkal garantáltan elkápráztatnak mindenkit. A táncosok mellett most néhány perc erejéig az Irigy Hónaljmirigy-es fiúk is bepillanthattak a kulisszák mögé, és megtalálhatták saját árnyékukat a hatalmas díszletek között.

A Mirigy-tagok most sem hazudtolták meg önmagukat, hiszen Varga Győző az elefánt farka, Kabai Laci pedig a hatalmas állat ormánya lett a látványos árnyékos-táncos produkció próbáján.



Megasztár 6: Íme, az első hat Megasztár-jelölt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120302-megasztar-6-ime-az-elso-hat-megasztarjelolt.htmlÉnekesnővel randizik a nőcsábász világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120301-eddie-murphy-osszejott-toni-braxton-enekesnovel.htmlGeorge Clooney végre tisztázta a homoszexualitásával kapcsolatos pletykákathttp://www.life.hu/legykepben/20120302-george-clooney-vegre-tisztazta-a-homoszexualitasaval-kapcsolatos-pletykakat.htmlVV Fecó családja teljesen elszegényedetthttp://www.life.hu/legykepben/20120229-vv5-vv-feco-teljesen-elszegenyedett-de-cigany-tancot-szeretne-tanitani.htmlBörtönbe kerülhet Hugh Hefner fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120229-bortonbe-kerulhet-hugh-hefner-fia.htmlAutóbalesetet szenvedett az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120229-autobalesetet-szenvedett-az-xfaktor-mentora-keresztes-ildiko.htmlVV5: Attiláék kijátszották az RTL Klub szerkesztőithttp://www.life.hu/legykepben/20120228-vv5-attilaek-kijatszottak-az-rtl-klub-szerkesztoit-annamari-meg-egy.htmlTolvai Reni szeretne férjhez menni szerelméhezhttp://www.life.hu/legykepben/20120228-megasztar-szerelem-tolvai-reni-titokban-figyelte-kallay-saunders-andrast-aki.htmlHerczeg Zolinak felajánlotta magát anya és lánya is egyszerrehttp://www.life.hu/legykepben/20120228-herczeg-zoltan-az-ismert-magyar-celebprostikrol-beszelt.htmlFelismerhetetlen lett a népszerű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120302-felismerhetetlen-lett-a-nepszeru-enekesno-katy-perry.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.