műsorvezető rádió Vadon János Class FM búvárkodás Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A föld és levegő után a mélységet is meghódítja a Morning Show legénysége.

Vadon Janit a szó szoros értelmében mélyvízbe dobják kollégái: a már gyakorlott búvárnak számító Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett Jani is békatalpat és oxigénpalackot ragad, hogy egészen elképesztő helyszínről, a víz alól ébressze a hallgatókat. A merész vállalkozásra ráadásul április 13-án, pénteken kerül sor. A technikai feltételek adottak, már csak Janinak kell megtanulnia úszni...

fotókredit: Class FM
fotókredit: Class FM


"Vízben már voltam, de még az úszással is hadilábon állok. Feri és Balázs aktívan búvárkodnak, míg én mondhatjuk, szűz vagyok a témában. Ráadásul inkább szárazföldi lény vagyok, a parton űzhető sportokban vagyok otthon. Azonban imádok mindenféle kihívást, szeretem tágítani a határaimat, így örömmel vágok bele. Már jelentkezett is adásban egy profi búvároktató, akivel ha minden jól megy, már jövő héten elkezdjük lerakni az elméleti alapokat" - vallotta Vadon Jani, aki nem tartja kizártnak azt sem, új hobbira lel a felkészülés során.

"A búvárkodásban az tetszik, hogy fel lehet fedezni a különleges vízi életvilágot, és miután nagyon érdekel a történelem, a roncsmerülések is izgalmasnak tűnnek. Többek között ezek pörgetnek fel erre a nagy kihívásra. No és persze az, hogy már megint olyat csinálunk, amit itthon még senki!" - mondta lelkesen Jani, aki egyáltalán nem tart a péntek 13-tól, így bízik az akció sikerességében. "Nem vagyok babonás, sőt a Péntek 13 az egyik kedvenc horrorfilmem, és a fekete macskáink is csak örömet okoztak bánat helyett" - tette hozzá a műsorvezető.

Kelemen Anna várandós?http://www.life.hu/legykepben/20120312-kelemen-anna-mar-nem-kokainozik-es-elegedett-kisse-elhizott-testevel.htmlKökény Attila a megcsalást magyarázzahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-megasztar-kokeny-attila-arrol-beszelt-a-lifehu-nak-hogy.htmlCsalásra gyanakszik a VV sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-csalasra-gyanakszik-a-vv-sztarja-feco.htmlBalesetet szenvedett a világsztár fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-balesetet-szenvedett-a-vilagsztar-arnold-schwarzenegger-fia.htmlHatmillióért szexelne Veronikahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-hatmillioert-szexelne-veronika.htmlKórházba került Stohl kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-korhazba-kerult-stohl-andras-kislanya.htmlVV Seherezádé nem kapja vissza a kutyáját egykori szerelmétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120311-vv5-vv-seherezade-nem-kapja-vissza-kutyajat-egykori-szerelmetol-claudiotol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.