11 év házasság és három közös gyerek után Jennie Garth, a Beverly Hills 90210 sztárja, és férje, Peter Facinelli beadták a válókeresetet.

Forrás: AFP

"Annak ellenére, hogy úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk az életünket, még ugyanolyan mélyen szeretjük egymást és a gyerekeinket. Továbbra is közösen neveljük őket" - nyilatkozta a pár a People magazinnak.

De miért szakított az egykori álompár? Hivatalosan még egyikük sem nyilatkozott, de a színészekhez közel álló források szerint Facinelli félrelépett. A jóképű színész a Twilight vancouveri forgatásán habarodott bele egy másik nőbe, aki kanadai, és a húszas évei végén jár. Kapcsolatuk ugyan nem tartott soká, de nagyon intenzív volt.

Facinelli félrelépése nem maradt sokáig titokban a felesége előtt sem. Mint olyan sok házaspár, ők is csak eléltek egymás mellett. Próbálták menteni a menthetőt, Jennie a gyerekek miatt halogatta a szétválást, de egy idő utána már nem bírta tovább.

Jennie és Peter 1996-ban ismerkedtek meg, és 2001-ben házasodtak össze. Három közös lányuk van: Luca Bella (14), Lola Ray (9) und Fiona Eve (5).