A színésznő imádja a gyomrát és a folyékony kenyeret, de a fakanálforgatással már hadilábon áll.

Az ország Magdi anyusa kis túlzással élve hamarabb bont fel egy dobozos sört, minthogy összedobjon egy rántott csirkét krumplival.

RTL Klub"Ha főzni nem is, de enni nagyon imádok. Ahhoz és a koromhoz képest nem híztam el, mégsem koplalok vagy diétázok. Pedig szeretem a töltött káposztát, kedvencem a paprikás krumpli, meg egy pici dobozos sört is mindig megengedek magamnak. Bár szeretek enni, de sajnálom arra az időt, hogy bemenjek a konyhába és magamnak főzőcskézzek. Épp ezért én is haladok a korral és ételfutárral hozatok magamnak ételt, mert nemcsak házhoz jön, de rengeteg különböző étel közül választhatok. Ezt nekem találták ki, mivel rengeteg időt spórolok meg. Az így felszabadult időmben azzal foglalkozhatok, amivel csak akarok" - lelkendezett a Life.hu-nak Fodor Zsóka.

A színésznő pár évvel ezelőtt még nem volt ennyire a maga ura. "Korábban ezt nem nagyon engedhettem meg magamnak, mert amíg élt édesanyám, addig érte éltem. Sajnos pár évvel ezelőtt itt hagyott, de amíg együtt voltunk, addig miatta mondtam le sok más dologról, például költözés vagy színház. Nagyon jó asszony volt, de mindig azt szerette, ha ott vagyok körülötte. A Barátok közt is rengeteg időmet lekötötte, egy éven át tárgyalgattunk a producerrel, Kalamár Tamással arról, miképpen távozzak a sorozatból. Nem szerette volna, hogy otthagyjam a Mátyás teret, de aztán rábólintott, mert látta rajtam, hogy menni akarok. Büszke vagyok rá, hogy előtte is és azóta is nagyon jó barátok vagyunk. Most ismét színészkedhetek, egy remek társulattal járom keresztül-kasul az országot a Négy férfi gatyában című pikáns vígjátékkal. Ebben a darabban van olyan jelenet is, hogy félmeztelen férfiakat ölelgetek, azt hiszem, ha ezt Magdi anyus látná, akkor forogna a sírjában" - magyarázta kicsattanó jókedvvel Zsóka. "Imádok élni, imádom az embereket, szeretek rájuk mosolyogni és beszélgetni velük, remélem, ebből a sok pozitív energiából sokat tudok átadni még nekik" - tette hozzá Magdi anyus.

 

Csomót találtak a ValóVilág szexi szépségének a mellébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120329-valovilag-csomot-talaltak-seherezade-melleben.html Összejött a két világsztár - Csodásan mutatnak egymás melletthttp://www.life.hu/legykepben/20120328-michelle-williams-es-jason-segel-randiznak.html Nekem is jár a fürdés!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120328-feher-elefantbebit-furdetnek-delkeletazsiaban.html Kiderült, a Jóban Rosszban színésznője is többször járt Dubajbanhttp://www.life.hu/legykepben/20120328-kiderult-a-joban-rosszban-szinesznoje-is-tobbszor-jart-dubaiban.html Snookival bulizott Falusi Mariannhttp://www.life.hu/legykepben/20120327-snookival-bulizott-falusi-mariann.html Németh Kristóf fegyverekkel játszik fiávalhttp://www.life.hu/legykepben/20120326-baratok-kozt-nemeth-kristof-fegyverekkel-jatszik-fiaval.html Alekosz szerint Évának csak hetei vannak hátrahttp://www.life.hu/legykepben/20120327-valovilag-alekosz-szerint-evanak-csak-hetei-vannak-hatra.html Karsai Zita bekapta!http://www.life.hu/legykepben/20120326-glamour-parti-karsai-zita-bekapta-mikozben-reszegen-vonaglott-sarka-kata.html