Gallusz Niki szerelem énekesnő leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gallusz Niki énekesnőről néhány hónappal ezelőtt derült ki, hogy egy nővel él együtt. A művésznő a napokban az RTL Klub Fókusz című műsorában bemutatta kedvesét, és mesélt kettejük szerelméről is.

Gallusz Niki szívesen beszélt a párjáról, és azt is elmondta, hogyan teljesedett ki kedvese oldalán. "Én is és Laura is konzervatív családból jöttünk. Először azt hittem, ő egy fiú. Nagyon nagy rokonszenvet, kíváncsiságot és vonzalmat éreztem irányába" - mesélte Niki, aki nevet azokon is, akik szerint mellé egy igazi férfi kéne. Ő ugyanis úgy érzi, kedvese mellett igazán kiteljesedhet. "Minden nap, amikor felébredek, megköszönöm a jóistennek, hogy Niki velem van. Csodálatos érzés ez, ami minden nap egyre erősebb" - tette hozzá Laura, aki DJ-ként dolgozik. A két nő a közelmúltban közös vállalkozásba kezdett, most pedig izgatottan készülnek egy belvárosi művészklub megnyitójára.

Tipp! A nőket is szerette a híres színésznő? Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Magdi anyus főzni nem szeret, de sörözni annál inkábbhttp://www.life.hu/legykepben/20120329-baratok-kozt-fodor-zsoka-magdi-anyus-keruli-a-konyhat.htmlCsomót találtak a ValóVilág szexi szépségének a mellébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120329-valovilag-csomot-talaltak-seherezade-melleben.htmlÖsszejött a két világsztár - Csodásan mutatnak egymás melletthttp://www.life.hu/legykepben/20120328-michelle-williams-es-jason-segel-randiznak.htmlKiderült, a Jóban Rosszban színésznője is többször járt Dubajbanhttp://www.life.hu/legykepben/20120328-kiderult-a-joban-rosszban-szinesznoje-is-tobbszor-jart-dubaiban.htmlSvéd hercegnőkhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120327-victoria-es-estelle-sved-hercegnok.htmlSnookival bulizott Falusi Mariannhttp://www.life.hu/legykepben/20120327-snookival-bulizott-falusi-mariann.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.