plasztikai műtét implantátum ciszta Való Világ 5 Seherezádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág ötödik szériájának szőkesége a múlt héten tudta meg, hogy két évvel ezelőtt neki is a betiltott PIP-implantátummal töltötték fel a mellét. Seherezádé azóta retteg, mert tudja, hogy komoly veszélyben van az implantátum okozta elváltozások és ciszták miatt.

"Egyelőre tapintással vizsgáltak csak meg, a röntgen, vérvétel, ultrahang még egy kicsit várat magára. Azt hittem, rögtön elájulok, amikor közölték, hogy csomó tapintható ki a mellállományomban. Eddig csak féltem, most már rettegek. Megőszülök az aggodalomtól, mire kiderül, mi az. Annyi rémhírt hallottam már a PIP-es betétekről..." - mondta remegő hangon Seherezádé a Blikknek. A lány, amilyen gyorsan csak tud, szeretne megszabadulni a betiltott implantátumoktól, ezért már jövő héten kés alá feküdne.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Félek a műtétektől, és ha eszembe jut, hogy azok, akik ezt betették nekem, nem is szóltak, hogy ki kell cseréltetnem, nagyon mérges vagyok! Noha hullámzóan erős fájdalmaim voltak, eszembe se jutott volna, hogy ez lehet a baj. Teljesen véletlenül tudtam meg, hogy PIP-es vagyok, amikor a barátnőmről, aki szintén ennél az orvosnál műttette magát, kiderült, hogy az"
- mondta a lány a Blikknek, aki a mostani 300 köbcentis implantátum helyett egy picivel nagyobbat rakatna be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.