Többször is rosszul lett az énekesnő a koncertjein - Lehet, komoly a baj?

hányinger émelygés koncert rosszullét énekesnő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanáig titkolta Lady Gaga, hogy fellépésein gyakran rátör a rosszullét, és szinte minden este rohama van a színpadon.

Az extravagáns énekesnő áprilisban kezdett bele Born This Way Ball címen futó világ körüli turnéjába Dél-Koreában. Csütörtök este Tokióban már a hatodik koncertet tudta le. A sztár most azt is elárulta, hogy ez volt az első alkalom, amikor nem kellett elhagynia a színpadot rosszulléte miatt.

AFP
AFP


"Tokió! A mai volt az első olyan estéje a BTWBall turnénak, ami közben nem hánytam el magam (bizony, ez ennyire kemény)" - írta ki a koncert után Twitter-oldalára az énekesnő.

A Stop.hu információi szerint nem ez az első eset, hogy Gaga efféle problémáiról ír rajongóinak. Tavaly azt is elmesélte nekik, hogy egy londoni fellépés során két szám között lett rosszul, mint később kiderült, ételmérgezés miatt.

Többször is összeverekedtek a Rippel fivérek - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120512-sokat-verekedett-gyerekkoraban-rippel-feri-es-rippel-viktor-most-egymast.htmlÚjra együtt a pár! - Dzsudzsák Balázs visszament Zimány Lindáhozhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120511-ujra-egyutt-a-par-dzsudzsak-balazs-visszament-zimany-lindahoz.htmlRészegen trágárkodott a TV2 egykori műsorvezetője - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120511-reszegen-tragarkodott-a-rapper-a-tv2-egykori-musorvezetoje-majka.htmlSzoknyában parádéztak az X-Faktor énekeseihttp://www.life.hu/legykepben/20120510-szoknyavadaszatot-rendeztek-a-sztarok-az-apollo23-tagjai-es-kiraly-l.htmlBigámiában él a népszerű színésznő édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20120511-bigamiaban-el-a-nepszeru-szineszno-reese-witherspoon-edesapja.htmlNővé fogják operálni a jóképű énekest - Mindenki ledöbbent a bejelentésén!http://www.life.hu/legykepben/20120511-nove-operaltatna-magat-az-enekes-thomas-gabel.htmlSzex a mellékvágányon - így dobd fel a nemi életeteket!http://www.life.hu/szeress/20120511-lifenetwork-laposodik-a-szerelmi-eleted-megoldas-szextippek-csajoknak.htmlA lejárt szavatosságú étel is fogyasztható? - Íme az igazsághttp://www.life.hu/hazitunder/20120511-a-lejart-szavatossagu-etel-is-fogyaszthato-ime-az-igazsag.htmlMegasztár 6: Farkas-Jenser Balázsnak kellett távoznia a tehetségkutatóbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120511-megasztar-6-farkasjenser-balazsnak-kellett-tavoznia-a-tehetsegkutatobol.htmlA világ legdögösebb celebtestvéreihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120511-ime-a-vilag-legdogosebb-celebtestverei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.