Mostanáig titkolta Lady Gaga, hogy fellépésein gyakran rátör a rosszullét, és szinte minden este rohama van a színpadon.

Az extravagáns énekesnő áprilisban kezdett bele Born This Way Ball címen futó világ körüli turnéjába Dél-Koreában. Csütörtök este Tokióban már a hatodik koncertet tudta le. A sztár most azt is elárulta, hogy ez volt az első alkalom, amikor nem kellett elhagynia a színpadot rosszulléte miatt.

AFP


"Tokió! A mai volt az első olyan estéje a BTWBall turnénak, ami közben nem hánytam el magam (bizony, ez ennyire kemény)" - írta ki a koncert után Twitter-oldalára az énekesnő.

A Stop.hu információi szerint nem ez az első eset, hogy Gaga efféle problémáiról ír rajongóinak. Tavaly azt is elmesélte nekik, hogy egy londoni fellépés során két szám között lett rosszul, mint később kiderült, ételmérgezés miatt.

Többször is összeverekedtek a Rippel fivérek - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120512-sokat-verekedett-gyerekkoraban-rippel-feri-es-rippel-viktor-most-egymast.html Újra együtt a pár! - Dzsudzsák Balázs visszament Zimány Lindáhozhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120511-ujra-egyutt-a-par-dzsudzsak-balazs-visszament-zimany-lindahoz.html Részegen trágárkodott a TV2 egykori műsorvezetője - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120511-reszegen-tragarkodott-a-rapper-a-tv2-egykori-musorvezetoje-majka.html Szoknyában parádéztak az X-Faktor énekeseihttp://www.life.hu/legykepben/20120510-szoknyavadaszatot-rendeztek-a-sztarok-az-apollo23-tagjai-es-kiraly-l.html Bigámiában él a népszerű színésznő édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20120511-bigamiaban-el-a-nepszeru-szineszno-reese-witherspoon-edesapja.html Nővé fogják operálni a jóképű énekest - Mindenki ledöbbent a bejelentésén!http://www.life.hu/legykepben/20120511-nove-operaltatna-magat-az-enekes-thomas-gabel.html Szex a mellékvágányon - így dobd fel a nemi életeteket!http://www.life.hu/szeress/20120511-lifenetwork-laposodik-a-szerelmi-eleted-megoldas-szextippek-csajoknak.html A lejárt szavatosságú étel is fogyasztható? - Íme az igazsághttp://www.life.hu/hazitunder/20120511-a-lejart-szavatossagu-etel-is-fogyaszthato-ime-az-igazsag.html Megasztár 6: Farkas-Jenser Balázsnak kellett távoznia a tehetségkutatóbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120511-megasztar-6-farkasjenser-balazsnak-kellett-tavoznia-a-tehetsegkutatobol.html A világ legdögösebb celebtestvéreihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120511-ime-a-vilag-legdogosebb-celebtestverei.html