Vonzalom bontakozott ki szombat este a Csillag születik színpadán Szirota Jennifer és a Belmondo énekese, Czutor Zoltán között. A tizennyolc esztendős lány nem tudta eltitkolni, hogy mennyire tetszik neki a dögös énekes.


Különleges partnert kapott a Csillag születik döntőjére Szirota Jennifer Czutor Zoltán személyében. A tizennyolc esztendős lány leplezni sem tudta volna, hogy mennyire tetszett neki a négygyermekes családapa, akit korábban már Tóth Gabival is hírbe hoztak.

rtlklub.sajtoklub.tv


"Nagyon élveztem a közös munkát Zolival. És nagyon jóképű..." - mondta el Jennifer, akivel kapcsolatban még Hernádi Judit is megjegyezte, hogy "de jól áll ez a pasi neked". Jennifer eddig mindig kínosan ügyelt arra, hogy senkivel se hozzák hírbe, de most az egyszer nagyon levette a lábáról a jóképű férfi.

Életét kockáztatja az ismert magyar énekes - Újból iszik Demjén Rózsi?http://www.life.hu/tested-lelked/20120605-eletet-kockaztatja-demjen-rozsi.html Idegösszeomlást kapott Nelly Furtadohttp://www.life.hu/tested-lelked/20120604-idegosszeomlast-kapott-nelly-furtado.html Karda Bea: "Azt hittem beledöglök"http://www.life.hu/tested-lelked/20120604-karda-bea-azt-hitte-beledoglik-a-maganyba-egy-kave.html Fiatal fiúval hetyeg Sharon Stonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120531-sharon-stone-uj-pasija-egy-27-eves-ferfi-martin-mica.html Megmutatta szépen kidolgozott testét az énekesnő - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120530-megmutatta-szepen-kidolgozott-testet-az-enekesno-fergie.html Ganxsta Zolee kislánya külföldi filmszerepet kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20120604-ganxsta-zolee-kislanya-kulfoldi-filmszerepet-kapott-es-megvalt-a-kartel.html Détár Enikő: "Bárki alól kicsúszhat a talaj"http://www.life.hu/legykepben/20120601-detar-eniko-szerint-barki-alol-kicsuszhat-a-talaj-egy.html Gyászol Hollywood: elhunyt a Született Feleségek szőke sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120603-gyaszol-hollywood-elhunyt-a-szuletett-felesegesek-szoke-sztarja.html Mészáros János Elek lett a Csillag születik győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20120602-meszaros-janos-elek-lett-a-csillag-szuletik-gyoztese.html