Megelégelte a sajtóban róla elterjedt rosszindulatú pletykákat, így most kiállt a nyilvánosság elé, hogy tisztázza magát VV Vera.


Az RTL Klub Fókusz műsorában mesélt az érzékeny lelkű egykori villalakó, hogy miért igényelt magának segélyt, és azt mire is költötte. VV Vera azt is elárulta, hogy a hétköznapjai már nem olyan mozgalmasak, mint néhány hónappal korábban, de új kihívásokat keresett magának, és azt egy kutyakozmetikában meg is találta.Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!Emiatt olyan gyönyörű a 37 éves énekesnő - Zséda elárulta szépségtitkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120629-emiatt-olyan-gyonyoru-a-37-eves-enekesno-zseda-elarulta.html Eddig titkolták kapcsolatukat, de most lebukott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120702-lebukott-a-ket-hollywoodi-sztar-ashton-kutcher-es-mila-kunis.html Könnyű nyári programok egy fröccs mellé - Júliusi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20120627-kultura-es-temerdek-balatoni-program-a-kanikulaban-juliusi-programkorkep.html Életet mentett kutyasétáltatás közben a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120627-kutyasetaltatas-kozben-megmentette-egy-no-eletet-a-szineszno-jennifer-lawrence.html Alec Baldwin újra esküdött - Elvette 25 évvel fiatalabb kedveséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120701-alec-baldwin-ujra-eskudott-elvette-25-evvel-fiatalabb-kedveset.html Ismét rátalált a szerelem a ValóVilág szőke szexbombájárahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120628-kibekult-a-valovilag-szokesege-seherezade-egykori-kedvesevel.html Nem elég a haknizás? Segélyért áll sorba VV Vera - Kevesli, amennyit kereshttp://www.life.hu/hazitunder/20120615-valovilag-segelyert-all-sorba-vv-vera.html Milliomost szeret VV Verahttp://www.life.hu/szeress/20120511-milliomost-szeret-vv-vera.html Teljesen átalakult VV Verahttp://www.life.hu/legytrendi/20120403-teljesen-atalakult-vv-vera.html Pornó Oscar-díjra jelölték VV Vera filmjéthttp://www.life.hu/szeress/20120210-oscarra-jeloltek-vv-vera-filmjet.html