Alec Baldwin újra esküdött - Elvette 25 évvel fiatalabb kedvesét

boldogság esküvő házasság párkapcsolat Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész szombat délután mondta ki a boldogító igent 28 éves barátnőjének New Yorkban. Előző házasságából származó lánya végigsírta a ceremóniát.

Az egykor Kim Basingert boldogító Baldwin új választottja Hilaria Thomas jógatanár. A szombati esküvőn megjelent Tina Fey, Woodí Allen és Mariska Hargitay is és természetesen a vőlegény szépséges leánya, Ireland, aki mint már megítuk kiköpött anyja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 16 éves lány végigsírta a ceremóniát. Akár azt is gyaníthatnánk, hogy nem boldogságában sírt ilyen nagyon, de mibel készségesen segétkezett a párnak a nagy nap szervezésében, ezért biztosak lehetünk benne, hogy Irelnd örömkönnyeket hullatott.

Baldwin amúgy azt nyilatkozta eljegyzése bejelentésekor, hogy szeretné, ha jövendőbelije gyorsan meggazdagodna, mert ő mág csak otthon szeretna palacsintát sütni közös gyerekeiknek. Ha szerencséje lesz, Hilaria lesz a világ első jógamilliárdosa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.