Három hete még arról mesélt a népszerű lakodalmas zenész, MC Haver, hogy az alkohol tönkretette a karrierjét. Most azonban azt is elárulta, hogy elhagyta az elvonót.

MC Haver önként távozott az elvonóról, mert elmondása szerint nem érezte ott jól magát. A mulatós zene sztárja őszintén mesélt az RTL Klub Fókusz című műsorában az okokról és arról, hogyan jött rá arra, hogy komoly lépést kell tenni az alkoholfüggősége miatt.

 

 

 

Így bulizik a magyar celebvilág krémjehttp://www.life.hu/legykepben/20120717-balaton-sound-puskas-peti-es-baronits-gabor-meselt-alkoholrol-es.html Szívinfarktust kapott Michael Clarke Duncanhttp://www.life.hu/legykepben/20120717-szivinfarktust-kapott-michael-clarke-duncan.html Előzetes letartóztatásba helyezték a Bándy Kata megölésével gyanúsított férfithttp://www.life.hu/legykepben/20120717-reszletes-beismero-vallomast-tett-p-laszlo-bandy-kata-megolesevel-kapcsolatban.html Gyermeket akar szülni a nemrég eljegyzett fiatal színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120716-mindossze-19-eves-de-mar-gyereket-akar-miley-cyrus-liam.html Beteg lett a TV2 műsorvezetőjének kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20120717-beteg-lett-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kislanya.html Beszólt a celebeknek és összekeverte vendégei nevét élő adásban a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120717-karasz-robi-a-tv2-mokkajanak-musorvezetoje-beszolt-a-celebeknek-elo.html Bándy Katát egy autóba tuszkolták - Tanúja is van a történteknekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120716-bandy-kata-gyilkosa-elarulta-miert-fojtotta-meg-a-25-eves.html