Szulák Andi lesz a Story4 sztárja szeptembertől. Úgy hírlik, a csatorna azért hívta vissza a népszerű műsorvezetőt, mert tőle várják a nézettség növekedését.

Ami nem sikerült Vágó Istvánnak, az sikerülhet Szulák Andreának. A TV2 egykori sztárja lesz ugyanis a Szerencsekerék új háziasszonya, ami minden bizonnyal remek húzás a csatorna részéről, hiszen Andrea népszerűsége töretlen.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Kevés olyan sztár van, aki noha nem szerepel folyamatosan a médiában, műsorokban, mégis állócsillag tudott maradni. Andrea is ilyen. A reklám hatására, amiben szerepelt, megsokszorozódott az eladás, a címlapok is jól fogynak vele, és az emberek imádják. Minden bizonnyal Szulák a Story4 titkos fegyvere, és jól tették, hogy Vágó helyett inkább őt vetik be" - tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő tévés szakembertől.

Szulák Andrea és párja kibékült egymással - Újabb gyereket terveznek?http://www.life.hu/tested-lelked/20120808-szulak-andrea-szineszno-es-parja-gabor-kibekult-egymassal-es-meg.html Szulák Andi: Semmit nem akarok görcsösen - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101226-szulak-andi-semmit-nem-akarok-gorcsosen-szily-nora-interjuja.html Eljegyezték végre a Jóbarátok sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120813-jennifer-aniston-szinesznot-justin-theroux-szinesz-eljegyezte.html Az ismert magyar énekes lebukott egy buliban eddig eltitkolt barátnőjévelhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-eder-krisztian-sp-az-ejszakat-jarja-kezenfogva-szexi-modell-baratnojevel.html Rózsa György soha nem törődött az egészségével - Csoda, hogy még él!http://www.life.hu/legykepben/20120512-rozsa-gyorgy-sorsszerunek-tartja-hogy-meg-el-egy-kave.html Ezt nem gondoltuk volna! Soha nem látott felvételek kerültek elő a magyar olimpikonrólhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-soha-nem-latott-felvetelek-risztov-eva-olimpikon-uszonorol-a-naploban.html Kidobatta Gianni az RTL Klub botrányos sztárját új szórakozóhelyérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120813-vv-evat-szombat-este-nem-engedtek-be-gianni-uj-szorakozohelyere.html Először mesélt házasságáról Rachel Weiszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-rachel-hannah-weisz-oscar-es-golden-globe-dijas-szineszo-eloszor.html Íme a tökéletes bikinialak - Cheryl Cole-ból, Jessica Ennisből, Kate Middletonból összegyúrvahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120807-sophia-tokeletes-no-bikiniben-cheryl-colebol-jessica-ennisbol-kate-middletonbol.html Kemény fiúk, akik jógával tartják karban magukathttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-matthew-mcconaughey-szinesz-hugh-jackman-szinesz-andy-murray-olimpiai-bajnok.html