Jennie Garth, a Beverly Hills 90210 sorozat sztárja a napokban új kedvesével mutatkozott. A férfi az ismert fotós, Noah Abrahams.

Jennie-t nagyon megviselte a válása Peter Fascinelli színésztől és csontsoványra fogyott. A még mindig vékony sztár azonban úgy tűnik, ismét párt talált: kedvese pedig Noah Abrahams fotós, aki többet között a Sports Illustrated és a Vanity Fair magazinoknak is dolgozik.

Forrás: AFP
A színésznő és volt férje itt még együtt

A pár állítólag egy közös baráton keresztül ismerkedett meg, és szépen lassan haladnak: Jennie ugyanis nem akar csalódni ismét egy férfiban. A két művész még csak pár hete jár együtt, de reméljük, a kapcsolat tartós lesz.

 

Fia halála óta először jelent meg a Stallone család nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120814-eloszor-mutatkozott-egyutt-sylvester-stallone-felesege-jennifer-flavin-es-a.html Kate Moss durván lerészegedett egy buli utánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120814-kate-moss-szupermodell-nick-grimshaw-angol-musorvezeto-szuletesnapi-bulijan-reszegedett.html Sztárügyvédet fogadott Szinetár Dóra és Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120813-mester-csaba-sztarugyvedet-fogadta-fel-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan.html