John Mayer és Katy Perry pár hónap randizgatás után a napokban szakított.  

Katy állítólag nagyon szomorú a történtek miatt. "Úgy tesz, mintha semmi komoly sem lett volna közöttük, de belül nagyon is megviselte a szakítás" - vallotta az énekesnő egy ismerőse.

AFP

A huszonhét éves Katy és a harmincnégy éves Mayer először június közepén jelentek meg együtt nyilvánosan. Az elején még úgy tűnt, nagyon odavannak egymásért, de végül mégis szakítás lett a vége. Katy azért is szomorú, mert Mayer előtt nem sokkal vált el férjétől, Russell Brandtől. Mayer exei között pedig olyan hírességek sorakoznak, mint Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson és Jennifer Aniston.

 

Elhunyt William Windom amerikai színészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-elhunyt-william-windom-emmydijas-szinesz-88-evesen.html Bereczkiék jó üzletet csinálnak a válásbólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-bereczki-zoltan-szinmuvesz-es-szinetar-dora-szineszno-jo-uzletet-csinal.html Tökéletes alakkal tér vissza a tehetségkutató mentora - Bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora-gyonyoruen-nez-ki-bikiniben.html Öngyilkos lett Tom Cruise és Brad Pitt nagysikerű filmjeit is rendező Tony Scotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120820-ongyilkos-lett-hidrol-ugrott-a-melybe-a-top-gun-film.html Kristen Stewart mély depresszióban van és alig eszikhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120819-kristen-stewart-az-alkonyat-szinesznoje-mely-depresszioban-van-szakitasa-utan.html Meztelen testét mutogatta az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120819-szereti-meztelen-testet-mutogatni-es-fotozni-az-rtl-klub-sztarja.html