Nemrég volt az esküvője, máris bővül a Barátok közt sztárjának családja

házasság sorozat családtag kiskutya Balogh Edina bővülés Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina nem verte eddig nagydobra, de esküvője után nem sokkal máris kibővült a családja.

Már nemcsak Szuszi, a fehér kis bolognese kutyusa várja farkcsóválva haza, hanem egy újabb szőrgombóc is. "A kutyámnak volt egy kedves kis négylábú barátnője. Sajnos a kutyus nemrég elpusztult, és Szuszi nagyon nehezen viselte a hiányát. Annyira magányos és szomorú lett, hogy arra gondoltunk, hozunk mellé még egy kiskutyát. A férjemmel közösen választottuk ki Benit, és a találkozásunk szerelem volt első látásra" - mesélt a Barátok közt Kingája a kistestű új családtagról.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond



"A kisördög érkezése óta nagy a boldogság. Megpróbálok vele következetes lenni. Megfogadtam, ő nem lesz ágyban alvó. Próbálom őt nem annyira elkényeztetni, mint Szuszit, nem tudom, hogy sikerül-e majd ellenállnom a kis könyörgő gombszemeinek" - árulta el a szépséges szőke színésznő a Blikknek, aki május végén mondta ki az igent párjának, Som Krisztiánnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.