Egyre valószínűbb, hogy az angol királyi család hamarosan bővülni fog. Nem elég, hogy Vilmos herceg elkotyogta, családra vágyik, Kate Middleton is meglehetősen gyanúsan viselkedett legutóbbi hivatalos megjelenése során.

II. Erzsébet már nagyon vágyik arra, hogy Katalin állapotos legyen, örülne neki, ha mihamarabb megszületne a trónörökös. A fiatalok jelenleg Ázsiában utazgatnak, amit tekinthetünk a második nászútjuknak is - néhány kötelező programmal. A külföldi lapok máris a terhességről suttognak, amit Katalin viselkedése is megerősít.

AFP

Vilmos herceg felesége egy szingapúri fogadáson két alkalommal is visszautasította a pezsgőt, majd vízzel koccintott a királynő egészségére. Aki ismeri az etikettet, az pontosan tudja, milyen szokatlan magatartás ez. Csupán egyetlen esetben elfogadható, hogy Kate így tett: ha állapotos és a kis trónörökös egészségét már nem szeretné alkohollal veszélyeztetni. Márpedig minden jel erre mutat. Ráadásul Vilmos herceg, a leendő boldog apuka egy szingapúri kisfiú kérdésére gondolkodás nélkül rávágta: két gyermeket szeretne.

Katalin bejelentésére vár Angliahttp://www.life.hu/legykepben/20120901-masodik-naszutra-megy-katalin-hercegno-es-vilmos-brit-herceg.html Egyáltalán nem fenséges Katalin hercegnő lábfejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-kate-middleton-labfejen-tyukszemek-butykok-es-elszinezodott-kormok-vannak-.html Előkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.html Katalin hercegnő mindenkit meglepett - Merész felsőben jelent meghttp://www.life.hu/legytrendi/20120813-katalin-brit-hercegno-melyen-dekoltalt-felsoben-jelent-meg-a-londoni.html Katalin hercegnő milliókba kerül Károly hercegnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120806-katalin-brit-hercegno-kiralyi-szines-ruhai.html Katalin hercegnő magyarokkal nézte az olimpiáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120806-berki-krisztian-olimpikont-magyarokkal-nezte-katalin-hercegno-czene-attila-sportpolitikaert.html