Bármelyik percben megérkezhet Király L. Norbiékhoz a várva várt jövevény. Az egykori x-faktoros párja ugyanis már a kilencedik hónapban jár. Norbi elárulta, már felkészültek a kicsi érkezésére.

A gyerekszoba már készen várja újdonsült lakóját, ki lett festve és be is van rendezve, egyedül a babakocsi és a gyerekülés hiányzik. "Otthon be van már készítve egy sürgősségi táska, hogy ha indulni kell, akkor csak fel kelljen kapni" - árulta el az énekes.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Felmerül a kérdés, mi lesz, ha a pici akkor dönt úgy, hogy indulásra kész, amikor apukája éppen színpadon áll?

"Ha éppen munka közben értesítenek, hogy indulhatok a kórházba, akkor megmondom a közönségnek, hogy bocs, srácok, de rohannom kell, mert apuka leszek. Biztosan meg fogják érteni, hogy ez a legfontosabb dolog az életemben, ezért nem akarok lemaradni róla. A szülésnél is mindenképp bent szeretnék lenni a feleségemmel. Végül is ketten voltunk akkor is, amikor összehoztuk a gyermekünket, így ennél az intim pillanatnál is ott a helyem" - osztotta meg gondolatait Norbi.

Erdélyi Mónika több kilótól megszabadulva, topformában tér visszahttp://www.life.hu/legykepben/20120913-monika-lefogyott-de-meg-4-kilotol-szabadulna-joshi-megjosolta-a.html "A lányom más" - A TV2 sztárja félti lányát a megkülönböztetéstőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120912-gombos-edina-kislanya-miranda-masmint-a-tobbi-gyerek-megkulonboztetestol-feltik.html Csalók nyomába indulnak a RTL-es műsorvezetőkhttp://www.life.hu/legykepben/20120913-mate-kriszta-musorvezeto-es-hadas-krisztina-musorvezeto-a-forro-nyomon.html Elkapta a hév Tóth Gabit, a színpadon esett neki szerelménekhttp://www.life.hu/legykepben/20120913-toth-gabi-enekesno-koncert-szinpadon-kapta-el-a-hev-es.html Nem az apa nevét kapja az RTL Klub műsorvezetőjének születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120912-dombovari-vanda-szuletendo-kisfia-edesapja-keresznevet-nem-viseli-gergonek-hivjak.html