A nagy feladat előtt lelép az X-Faktor mentora

pihenés kikapcsolódás Keresztes Ildikó munka énekesnő tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó maximalista, ha munkáról van szó. Hogy a legjobb formáját tudja hozni a hamarosan induló X-Faktor mentoraként, rápihen a feladatra és elutazik feltöltődni.

Még egy utolsót szusszan Keresztes Ildikó, mielőtt ismét beül mentori székébe. Az X-Faktor mentora Spanyolországba utazik, hogy így készüljön rá az előtte álló feszített tempójú hónapokra. "Nehéz időszak elé nézek, hiszen nemsokára kezdődnek a döntők, ráadásul készülök a nagykoncertemre és egy új lemez kiadását is tervezem" - kezdte beszámolóját az énekesnő.

"Egy hétre elutazom Spanyolországba. Kint él egy kedves barátnőm, már a szezon elején jártam nála. Annyira beleszerettem a helybe, hogy tudtam, még idén vissza kell, hogy térjek. Egyébként is imádom a tengert, csak ott tudok igazán kikapcsolódni. Nem tudom, mi lehettem előző életemben, de úgy gondolom, hogy biztos közöm volt a vízhez" - mesélte Ildikó és elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy nem lesz megállás a következő pár hónapban.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

"Imádok pörögni, így érzem jól magam. Imádom a szakmám és a mentorságot is. Örülök, hogy van lehetőségem dolgozni, hiszen ez éltet. Számos elfoglaltságom mellett tervezem még egy könyv megírását is. Egyelőre a fejemben már megszületett az ötlet, de még nem kezdtem el papírra vetni a gondolataimat. Úgy érzem, mivel már elmúltam huszonöt éves, igaz, csak egy évvel, van mit kiírni magamból, ráadásul mindig is szívesen olvasgattam hírességek életrajzi könyveit" - viccelődött Keresztes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.