Keresztes Ildikó maximalista, ha munkáról van szó. Hogy a legjobb formáját tudja hozni a hamarosan induló X-Faktor mentoraként, rápihen a feladatra és elutazik feltöltődni.

Még egy utolsót szusszan Keresztes Ildikó, mielőtt ismét beül mentori székébe. Az X-Faktor mentora Spanyolországba utazik, hogy így készüljön rá az előtte álló feszített tempójú hónapokra. "Nehéz időszak elé nézek, hiszen nemsokára kezdődnek a döntők, ráadásul készülök a nagykoncertemre és egy új lemez kiadását is tervezem" - kezdte beszámolóját az énekesnő.

"Egy hétre elutazom Spanyolországba. Kint él egy kedves barátnőm, már a szezon elején jártam nála. Annyira beleszerettem a helybe, hogy tudtam, még idén vissza kell,  hogy térjek. Egyébként is imádom a tengert, csak ott tudok igazán kikapcsolódni. Nem tudom, mi lehettem előző életemben, de úgy gondolom, hogy biztos közöm volt a vízhez" - mesélte Ildikó és elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy nem lesz megállás a következő pár hónapban.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

"Imádok pörögni, így érzem jól magam. Imádom a szakmám és a mentorságot is. Örülök, hogy van lehetőségem dolgozni, hiszen ez éltet. Számos elfoglaltságom mellett tervezem még egy könyv megírását is. Egyelőre a fejemben már megszületett az ötlet, de még nem kezdtem el papírra vetni a gondolataimat. Úgy érzem, mivel már elmúltam huszonöt éves, igaz, csak egy évvel, van mit kiírni magamból, ráadásul mindig is szívesen olvasgattam hírességek életrajzi könyveit" - viccelődött Keresztes.

"Az állatok is jönnek" - Keresztes Ildikót mostanában körülzsongják a férfiakhttp://www.life.hu/legykepben/20120913-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentorat-korulzsongjak-a-ferfiak.html Új hajszínétől kivirult Keresztes Ildikó, az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/szepulj/20120901-szoke-lett-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora.html Kirobbanó formában van Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/szorakozz/20120901-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-kirobbano-formaban-van-es-nem.html Keresztes Ildikó: "Mikor tornász voltam, 20 dkg felesleggel is kövérnek tituláltak"http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120807-keresztes-ildiko-enekesno-szepsegtippje.html Keresztes Ildikóra rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120812-az-interneten-ismerte-meg-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-az.html Vadóc rockerlányból melegszívű mentor lett Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/life/galeria/20120807-fotokon-akkor-es-most-keresztes-ildiko.html