pihenés Dundika romantika Majka szerelem rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a nagy őszi hajtás előtt Olaszországban, Velencében romantikázik párjával, Dundikával - tudta meg a Life.hu.

Pár napra kiszakadt a mókuskerékből Majka, és szerelmével, kisfia édesanyjával, Dundikával romantikázni indult. Az ózdi rapper felpörgetett életet él, rengeteget koncertezik országszerte, sőt a határon túl is, ráadásul novembertől a Heti hetes csapatát is erősíti, számos feladat vár rá.

A Life.hu információi szerint Majka azonban a nagy hajtás közepette is szakított arra időt, hogy párjával, Dundikával kettesben elutazzon néhány napra egy romantikus pihenésre, Velencébe. Biztosan az énekes-műsorvezető is tudatában van annak, milyen fontos egy párkapcsolat szempontjából, ha időnként a szerelmesek kiszakadnak a szürke hétköznapokból és csak egymásra figyelnek.

www.facebook.com
www.facebook.com

"Velencében vagyunk az Én gyöngyömmel"- árulta el Majka a legnagyobb közösségi oldalon, ahová képet is töltött fel a közös kiruccanásról. Dundika az utóbbi időben eltűnt a címlapokról, hiszen kisfiuk, Marián köti le minden pillanatát, épp ezért biztosan számára is felüdítő volt néhány napot csak a párjával és pihenéssel tölteni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.