Majka a nagy őszi hajtás előtt Olaszországban, Velencében romantikázik párjával, Dundikával - tudta meg a Life.hu.

Pár napra kiszakadt a mókuskerékből Majka, és szerelmével, kisfia édesanyjával, Dundikával romantikázni indult. Az ózdi rapper felpörgetett életet él, rengeteget koncertezik országszerte, sőt a határon túl is, ráadásul novembertől a Heti hetes csapatát is erősíti, számos feladat vár rá.

A Life.hu információi szerint Majka azonban a nagy hajtás közepette is szakított arra időt, hogy párjával, Dundikával  kettesben elutazzon néhány napra egy romantikus pihenésre, Velencébe. Biztosan az énekes-műsorvezető is tudatában van annak, milyen fontos egy párkapcsolat szempontjából, ha időnként a szerelmesek kiszakadnak a szürke hétköznapokból és csak egymásra figyelnek.

www.facebook.com

"Velencében vagyunk az Én gyöngyömmel"- árulta el Majka a legnagyobb közösségi oldalon, ahová képet is töltött fel a közös kiruccanásról. Dundika az utóbbi időben eltűnt a címlapokról, hiszen kisfiuk, Marián köti le minden pillanatát, épp ezért biztosan számára is felüdítő volt néhány napot csak a párjával és pihenéssel tölteni.

Halálos fenyegetés Katalin hercegnő toplesz képei miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-halalos-fenyegeteseket-kapott-a-katalin-hercegno-topless-fotoit-lekozlo-francia.html Exkluzív! Megmutatta melleit a frissen operált Szecsődi Karihttp://www.life.hu/legykepben/20120924-szecsodi-karcsi-kari-megasztar-transzexualis-enekese-megmutatta-frissen-operalt.html