A kubai ritmus lenyomta Bereczkiéket. Többen voltak kíváncsiak VV Cristofel slágerére, mint az operettvilág válófélben lévő sztárházaspárja, a Szinetár-Bereczki páros dalára a 2012. nyári Artisjus-YouTube magyar 30-as toplistája szerint.

VV Cristofel száma, a Kubai ritmus negyedik helyet érte el a YouTube 2012-es nyár magyar 30-as toplistáján, míg a szívhez szóló dalokat, szerelmes örökzöldeket és musicaleket éneklő, éppen válófélben lévő Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a 22. helyen végzett  Új élmény című dalával.

Cristofel a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt, ahol azt is elárulta, hogy meg sem áll addig, amíg a VIVA tévé játszani nem kezdi a slágerét. "A Kubai ritmus a 4. az országban!  Addig csinálom még nem kerül a Vivába  és küzdök!!!  és senki sem állít meg!!!!!!!! :):) Én vagyok a legjobb és történelmet fogok írni a mai val !! Készülj ország! " - kürtölte világgá sikerét a kubai macsó.

A weben fogyasztott magyar zenei tartalmakat mérő Artisjus-YouTube Közösségi Toplista a 2012. június-augusztusi időszak megtekintéseit mutatja. Vicces és komoly videók, profik és amatőrök, hivatalos videoklipek és kép nélküli hangfelvételek tarkítják a nyár legnézettebb online felvételeinek rangsorát. A "like" gomb azonban árnyalja a képet: attól, hogy valamit sokan megnéznek, még nem biztos, hogy kedvelik is - áll az Artisjus közleményében.

Nagyobb mellekkel sem kell volt férjének az RTL Klub szőke műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120925-madai-vivien-musorvezeto-kiraly-linda-enekesno-es-erdohegyi-brigitta-regatta.html Vége a sokéves viszálynak - Az anyaság hozta össze Sarka Katát és Bálint Antóniáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-kibekult-balint-antoniaval.html Majka durván beszólt a TV2-nek!http://www.life.hu/legykepben/20120925-mjaka-musorvezeto-nekimnet-korabbi-kenyeradojanak-a-tv2nek-a-kozossegi-oldalon.html Nem csitul a vita a mulatós zene királyai közötthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-fasy-adam-es-lagzi-lajcsi-a-frizbiben-vitaztak-ossze-zambo.html Orális szex közben szúrta le az örömlányt a családapa - Elfogták a tettesthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-a-rendorok-elfogtak-e-jozsef-csaladapat-aki-kessel-leszurt-egy.html Halálos fenyegetés Katalin hercegnő toplesz képei miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-halalos-fenyegeteseket-kapott-a-katalin-hercegno-topless-fotoit-lekozlo-francia.html