Durva vádak! Hálószobáról hálószobára járt a sikerért a ma már világhírű énekesnő?

díva énekesnő Nicole Scherzinger botrány karrier sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásnak esett a Pussycat Dolls két egykori sztárja. A lányzenekar egykori énekesnője, Kaya Jones azzal vádolta meg Nicole Scherzingert, hogy az azóta szólóban is sikereket elért énekesnő szó szerint mindent megtett volna, hogy ő legyen a díva a csapatban.

A szereposztó dívány fogalma régóta ismert fogalom a sztárok világában, ahol számtalan igazi csillag felemelkedéséhez különböző hálószobákon keresztül vezetett az út. Most a Pussycat Dolls egykori tagja, Kaya Jones utalt egy nyilatkozatában arra, hogy bizony Lewis Hamilton kedvese, a csapat legfényesebb csillaga, az azóta világsztárrá vált Nicole Scherzinger is mindent megtett volna, hogy nagyobb figyelmet kapjon, mint bármelyik másik lány a csapatban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A lány azután esett neki egykori csapattársának, miután egy műsorban Nicole azt nyilatkozta, hogy a Pussycat Dolls dalaiban 95%-ban az ő hangját hallhattuk. "Ezzel azt az érzetet kelti az emberekben, mintha mi, többiek csak díszként szerepeltünk volna az együttesben. Holott mindannyian tehetséges, képzett énekesek és táncosok voltunk, máskülönben nem is kerültünk volna a bandába. Ténykérdés, hogy Nicole komolyabb szerepet kapott, mint bármelyikünk, mert ő bizony mindent megtett volna és meg is tett azért, hogy ő legyen a díva és a megfelelő emberek nagyobb figyelmet szenteljenek neki, mint nekünk" - állította egy interjúban Kaya, aki 2003 és 2006 között volt a Pussycat Dolls tagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.