Egymásnak esett a Pussycat Dolls két egykori sztárja. A lányzenekar egykori énekesnője, Kaya Jones azzal vádolta meg Nicole Scherzingert, hogy az azóta szólóban is sikereket elért énekesnő szó szerint mindent megtett volna, hogy ő legyen a díva a csapatban.

A szereposztó dívány fogalma régóta ismert fogalom a sztárok világában, ahol számtalan igazi csillag felemelkedéséhez különböző hálószobákon keresztül vezetett az út. Most a Pussycat Dolls egykori tagja, Kaya Jones utalt egy nyilatkozatában arra, hogy bizony Lewis Hamilton kedvese, a csapat legfényesebb csillaga, az azóta világsztárrá vált Nicole Scherzinger is mindent megtett volna, hogy nagyobb figyelmet kapjon, mint bármelyik másik lány a csapatban.

Forrás: AFP

A lány azután esett neki egykori csapattársának, miután egy műsorban Nicole azt nyilatkozta, hogy a Pussycat Dolls dalaiban 95%-ban az ő hangját hallhattuk. "Ezzel azt az érzetet kelti az emberekben, mintha mi, többiek csak díszként szerepeltünk volna az együttesben. Holott mindannyian tehetséges, képzett énekesek és táncosok voltunk, máskülönben nem is kerültünk volna a bandába. Ténykérdés, hogy Nicole komolyabb szerepet kapott, mint bármelyikünk, mert ő bizony mindent megtett volna és meg is tett azért, hogy ő legyen a díva és a megfelelő emberek nagyobb figyelmet szenteljenek neki, mint nekünk" - állította egy interjúban Kaya, aki 2003 és 2006 között volt a Pussycat Dolls tagja.

Milliókért figyeltethették meg az ismert magyar műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121008-milliokert-figyeltethettek-meg-az-ismert-musorvezetot.html Zámbó Krisztián kapott még egy esélyt - Kialakult az idei X-Faktor döntős csapatahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-keresztes-ildiko-es-nagy-fero-csapata-is-osszeallt-az-xfaktorban.html Új életet szeretne kezdeni a gyermekeivel Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-uj-eletet-szeretne-kezdeni-valasa-utan-a-mokka-musorvezetoje-demcsak.html Lisa visszatérhetett a természetbehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121005-lisa-visszaterhetett-a-termeszetbe-nemetorszag-fokak.html Pornóvillában enyelgett a lányokkal az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-delhusa-gjoni-szerelmi-feszke-pornosok-tanyaja-cicciolina-testverenek-a-luxusvillajaban.html