Mindössze hatnapnyi ismeretség után már tudta Pataki Zita, hogy megtalálta az igazit, akivel az életét is le tudná élni. Az RTL Klub népszerű időjósa most hétvégén mondja ki a boldogító igent.

Határtalanul boldog Pataki Zita, aki idén, Szent Iván-éjszakáján találkozott álmai férfijával, akiről a népszerű időjós szinte azonnal tudta, hogy ő lesz az élete párja. "Hat napja ismertem Attilát, amikor megírtam anyukámnak és a két nővéremnek, hogy megtaláltam az igazit" - emlékezett vissza Zita, aki úgy érzi, a számára tökéletes férfival hozta őt össze a sors.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Olyan, amilyennek megálmodtam a páromat: intelligens, művelt, magabiztos, vidéki származású, nagy családból származik, nem váltak el a szülei, és fontosak számára a családi kötelékek. Tökéletes nekem. És tudom, hogy életem végéig az lesz" - árulta el a műsorvezető, aki a hétvégén mondja ki a boldogító igent párjának, akivel már az esküvő előtt eltölt néhány boldog napot Spanyolországban. "Attilának Barcelonában van dolga, ezért meglátogatom őt. Ott most 28 fok van, úgyhogy előre élvezem, hogy kicsit kiruccanok a nyárba" - lelkendezett a szerelmes műsorvezető.

Retteg a férjétől Demcsák Zsuzsa - pánikgombbal, térfigyelő kamerákkal védi családjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121010-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-retteg-a-ferjetol-ovja-csaladjat.html Fény derült Csobot Adél titkára: a testét is latba vetette már a siker érdekébenhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-csobot-adel-az-xfaktor-sztarja-tobbszoros-szepsegkiralyno.html Bajban a sztárpár? Nem adtak számlát a pásztoróra után a Korda-villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-korda-gyorgy-magyar-enekes-es-balazs-klari-magyar-enekesno-nem.html Nem kíváncsi kisfiára Kovács Lázárhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-kovacs-lazar-magyar-sztarsef-nem-kivancsi-balkezrol-szuletett-kisfiara.html Önéletrajzi könyvvel tér vissza a sztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121008-arnold-schwarzenegger-eletrajzi-konyve-total-recall-emlekmas.html