Rettenetes állapotban, csonttá és bőrré fogyva lépett a nyilvánosság elé az az ír színésznő, aki jelenleg a Natascha Kampusch történetét feldolgozó filmben alakítja a főhőst, akit 1998-tól 2006-ig tartott fogságban egy pszichopata férfi, Wolfgang Prikopil.

Mindent látni engedő, lenge estélyi ruhában jelent meg legújabb filmjének premierjén Antonia Campbell-Hughes, aki megjelenésével mindenkit megdöbbentett. Az ír származású színésznő ugyanis olyan állapotban van, mint egy nagybeteg, szinte zörögnek a csontjai. Mint kiderült, azért fogyott le ilyen drasztikusan, mert ő alakítja Natascha Kampusch-t az elrabolt és fogva tartott lány történetét feldolgozó 3096 című filmben. A színésznő szerette volna a lehető leghitelesebben megformálni Nataschát, ezért kezdett egy testet-lelket sanyargató fogyókúrába.

Forrás: AFP

A világot megdöbbentette, amikor napvilágra került Natascha Kampusch története, akit 8 éven keresztül tartott egy pincében bezárva egy pszichopata férfi. A kislánynak a férfi még gyermeket is nemzett, ám a kicsi meghalt. A férfi és a kislány közt fura, beteges kapcsolat alakult ki, és Prikopil szinte már megbízott áldozatában, ezért történhetett, hogy lazított a fegyelmen, és Natascha egy óvatlan pillanatban, 2006-ban meg tudott szökni tőle. A férfi akkor azonnal öngyilkos lett, a lány pedig könyvet írt rabsága éveiről. A könyvből készülő film címe, a 3096 arra utal, hogy a lány épp ennyi napot töltött rabságban. A történetet feldolgozó filmet  idén májusban kezdték el forgatni és várhatóan jövőre kerül a mozikba.

Mentővel vitték az intenzív osztályra az ismert színészthttp://www.life.hu/legykepben/20121011-verebes-istvan-szinesz-rendezot-mento-vitte-az-intenziv-osztalyra.html Majd| 10 millióért szállt be a tehetségkutatóba a legendás zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-somlo-tamas-the-voice-zsuritagja-10-millioval-egesziti-ki-nyugdijat.html Családirtótól rettegnek a celebekhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-szabadon-engedik-a-budai-csaladirtot-rettegnek-a-celebek.html Katalin hercegnő tesztelte a reflexeithttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20121010-katalin-hercegno-tesztelte-a-reflexeit-a-nemzeti-football-kozpontan-angliaban.html Könyékig turkált egy tehénben a magyar sztárrádiós - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-vadon-jani-sebestyen-balazs-es-rakoczi-feri-radios-tehenet-fejt.html