Zörögnek a csontjai - Félelmetesre fogyott le az egykor gyönyörű színésznő

rabság vékony színésznő pszichopata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetes állapotban, csonttá és bőrré fogyva lépett a nyilvánosság elé az az ír színésznő, aki jelenleg a Natascha Kampusch történetét feldolgozó filmben alakítja a főhőst, akit 1998-tól 2006-ig tartott fogságban egy pszichopata férfi, Wolfgang Prikopil.

Mindent látni engedő, lenge estélyi ruhában jelent meg legújabb filmjének premierjén Antonia Campbell-Hughes, aki megjelenésével mindenkit megdöbbentett. Az ír származású színésznő ugyanis olyan állapotban van, mint egy nagybeteg, szinte zörögnek a csontjai. Mint kiderült, azért fogyott le ilyen drasztikusan, mert ő alakítja Natascha Kampusch-t az elrabolt és fogva tartott lány történetét feldolgozó 3096 című filmben. A színésznő szerette volna a lehető leghitelesebben megformálni Nataschát, ezért kezdett egy testet-lelket sanyargató fogyókúrába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A világot megdöbbentette, amikor napvilágra került Natascha Kampusch története, akit 8 éven keresztül tartott egy pincében bezárva egy pszichopata férfi. A kislánynak a férfi még gyermeket is nemzett, ám a kicsi meghalt. A férfi és a kislány közt fura, beteges kapcsolat alakult ki, és Prikopil szinte már megbízott áldozatában, ezért történhetett, hogy lazított a fegyelmen, és Natascha egy óvatlan pillanatban, 2006-ban meg tudott szökni tőle. A férfi akkor azonnal öngyilkos lett, a lány pedig könyvet írt rabsága éveiről. A könyvből készülő film címe, a 3096 arra utal, hogy a lány épp ennyi napot töltött rabságban. A történetet feldolgozó filmet idén májusban kezdték el forgatni és várhatóan jövőre kerül a mozikba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.